Danson

Despre noi

Logo DansonReputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparatura medicala, fiabila si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ecograf 3D, in anul 1998, care a revolutionat imagistica medicala.


iso1Firma DANSON activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1993 si este specializata in import, distributie si service pentru aparatura medicala. Totodata, societatea comerciala asigura si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.


Cum, performantele medicale nu sunt posibile fara o dotare corespunzatoare, S.C. DANSON S.R.L. ofera sisteme complete pentru cabinete, clinici medicale sau spitale cum sunt:ecografe,aparate anestezie, holter ecg, defibrilator, electrocardiograf, electrocauter,lampa scialitica, laser medical, audiometru, aspirator chirurgical, scaun ORL,unit orl, monitor functii vitale, masa operatie, masa ginecologie, endoscop orl, videocolposcop, scaun ginecologie.


iso2S.C. DANSON S.R.L are relatii comerciale de reprezentare exclusiva in Romania cu peste 20 de companii din Europa, SUA, Japonia si Coreea de Sud, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare. Pozitia de lider pe piata a fost cucerita printr-o strategie de marketing moderna, care a inclus, treptat, actiuni de promovare a produselor oferite. Astfel, in anul 1999, firma DANSON a fost sponsor principal al primei Conferinte Nationale a Societatii de Ultrasonografie de la Cluj-Napoca si a avut ca invitat de onoare si un speaker principal pe prof. KRATOKVIL (Universitatea de Medicina din Viena). Prof. KRATOKVIL a vorbit despre „Aplicatiile ecografiei 3D cu ecograful VOLUSON V530D“.

 De-a lungul timpului, conceptul de marketing al firmei s-a axat, in special, pe penetrarea pietii prin furnizarea unei game variate de aparate, necesare unei dotari complete. In acest context, S.C. DANSON S.R.L. se situeaza pe o pozitie dominanta in piata, comercializand o paleta larga de aparate la preturi accesibile.Astfel, societatea comerciala isi datoreaza ascensiunea, in primul rand, calitatii produselor oferite, dar si nivelului inalt de calificare al personalului, in conformitate cu cerintele europene, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.

Atributele privind calitatea produselor si serviciilor oferite s-au concretizat, in luna iunie a anului 2006, in obtinerea certificarii ISO 9001.

Logo Samsung-MedisonVolumul vanzarilor firmei este dominat, in proportie de 90%, de echipamente din gama ecografelor  Doppler color, pana la ecografe 3D, 4D in timp real, create de reputata companie Samung-Medison.

S.C. DANSON S.R.L. are un portofoliu de aproximativ 300 de tipuri de aparate medicale pentru 20 dintre cele mai importante specialitati medicale. Calitatea aparatelor si serviciilor oferite se reflecta in cei peste 3.000 de beneficiari, care au devenit clienti fideli ai firmei.


Pentru a afla mai multe despre firma Danson  Click aici!

pdf-icon Descarca catalog Ecografe Samsung-Medison

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Despre noi Ecografe Musculo-scheletal Ecograf 4D Live - Doppler Color H60