Danson

Camera Hiperbara Fortius 420

camera hiperbara fortius 420Fortius 420 este singura camera hiperbarica din otel din lume proiectata cu comenzi in oglinda din interiorul si exteriorul ei. Permite medicilor protocoale pana  la o presiune de lucru de 3,0 ATA (ATA = atmosfera absoluta, 3ATA = 29PSI = 2bar = 2atm).

Read More

Camera Hiperbara Solace 210

camera hiperbara solace 210Este cea mai usoara camera hiperbarica din linia producatorului. Diametrul intern  de 21''(53cm) si o anvelopa de uretan cu fata dubla de 44 oz.(1488litri) face ca aceasta camera sa fie pretabila pentru cabinete medicale si pentru casa, asigurand in acelasi timp elementele de siguranta.

Read More

Camera Hiperbara Quamvis 320

camera hiperbara quamvis 320Quamvis320 este o camera sigura, portabila, cu pereti flexibili. Diametrul  interior este de 32'' si un cadru exterior o sustine si nu permite deformarea ei. Are un sistem de sustinere pentru pacienti pentru a intra / iesi din camera cu usurinta.

Read More

Camera Hiperbara Vitaeris 320

camera hiperbara vitaeris 320Unul dintre cele mai mari modele portabile, cea mai populara printre, medici si sportivi profesionisti. Spatiu suficient pentru doi adulti care se auto-trateaza simultan, camera are dimensiuni mari de 32''(81cm) asigura o libertate de miscare totala pentru pacienti si asigura elemantele de siguranta.

Read More

Camera Hiperbara Respiro 270

camera hiperbara respiro 270Combinand functionalitatea si confortul cu un design corespunzator are diametrul de 27''(68cm)  ofera pacientilor o libertate sporita de miscare, dar este suficient de mica pentru a se potrivi in orice camera.

Read More

Camera hiperbarica Oxymono Monoplace HBO

camera hiperbarica oxymono monoplace hbo Sistemul se cupleaza la PC sau laptop via USB2.0.Acest sistem de tratament este alcatuit dintr-un singur compartiment prevazut cu o stilcla transparenta (o persoana) ce asigura terapia cu oxigen la o presiuni de 2 bari. 

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Oxigenoterapie Hiperbarica