Danson

Laser CO2 pulsat “DS-40U” ULTRADREAM PULSE

Laser CO2 pulsat DS-40U ULTRADREAM PULSE CO2 LASERLaser cu CO2 complet controlat prin microprocesor; brat cu 7 articulatii. Sursa laser: CO2 emisie continua si pulsatorie, λ = 10,6 µm;Putere continua de iesire: reglabila intre 0.5 si 40 W in pasi de 1W.

Read more...

Laser endovenos, multidiode Endo Laser 980 3,5G / 980 4G /1470 4G

laser endovenos diode 980 intermedicLaser endovenos cu diode 1470 4G: cu touch screen, color.
Putere 15W, cod : 41096.

Laserul Multidiode ENDO™ 1470 4G este cel puțin de 5 ori mai bine absorbit de apă și oxihemoglobină decât laserul de 980nm, permițând distrugerea selectivă a venelor, cu mai puțină energie și reducerea efectelor secundare.  Este ultima alternativă la tratamentul chirurgical invaziv pentru înlăturarea venelor varicoase (safena internă și externă și a venelor colaterale) de orice diametru, sub anestezie locală.

Read more...

Laser endovenos multidiode endolaser

LASER-ENDOVENOS-MULTIDODE-ENDOLASERENDOLASER-ul este destinat tratamentului varicelor, fara urmari negative cum ar fi: tromboze, leziuni cutanate, arsuri, s.a.m.d. Nu necesita recuperarea pacientului dupa tratament. Vizualizarea zonei de tratament se poate efectua cu un ECOGRAF sau prin vizualizare directa prin transiluminare. Tratament endovenos sau transcutanat (necesita circuit pentru racire)

Read more...

Laser pentru liposuctie asistata “LIPODEFINE™”

laser liposuctie asistata intermedic lipodefineLipodefine™ 980 4G: Excelentă fiabilitate pentru liposucția asistată de laser și remodelarea corpului;
INTERmedic a dezvoltat un sistem laser special conceput pentru acest tip de proceduri: platforma LipoDefine™ 980 4G cu tehnologii IN-sensor™ și Laser Body Defining™.

Read more...

Laser Q-10 pentru indepartarea tatuajelor color

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

Laser cu diode “PODYLAS™”

laser diode podylas intermedicLaser multidisciplinar de podiatrie pentru onychomycosis, veruci plantare și altele. Este o metodă nouă și eficientă pentru a trata fungicele unghiilor, keratoza plantară inoperabilă (IPK), fascitisul plantar neregulat, halat-valgus metatarsalgic și post-chirurgical. Este, de asemenea, indicat pentru teleangiectazii și chirurgie subiatrică mică.

Read more...

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read more...

Laser cu diode “MULTIDIODE™ SST 200”

laser diode multidioide sst 200 intermedicSoluția perfecta pentru urologie: vaporizarea și enuclearea laser a prostatei (BPH). MULTIDIODE™ SST 200 este un laser de chirurgie de înaltă putere (200 W), dezvoltat special de INTERmedic pentru tratamentul sigur și eficient al hiperplaziei benigne de prostată (BPH).

Read more...

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

Capsulotomie cu ultrasunete CAPSULOBLAST™ cu 8 sonde

capsuloblast ultrasunete intermedicGenereaza vibrații de înaltă frecvență pentru prevenirea și tratamentul contracției capsulare la nivelul sânilor. Se foloseste pentru a trata o complicație în procedurile de mamoplastie de augumentare, care pot apărea atât în perioada postoperatorie la ani după operație. În funcție de gradul său de severitate, contracția poate provoca durere, întărirea țesutului în jurul implantului și deformarea sânilor.

Read more...

Laser fractional MICROSYS

laser-fractional-smaxel.jpgPuncte cheie:
- Deteriorarea termala a pielii este redusa semnificativ prin folosirea ultra pulsurilor.
- Motorul Galvani de inalta calitate instalat ofera tratament rapid, precis si sigur. Metoda de tratamen sete deasemenea de preferat din pricina faptului ca se poate regla densitatea de unde si marimea cu usurinta.

Read more...

Laser cu diode “PL3D™” (chirurgia spinala)

laser multidiode pl3d intermedicRevoluția 3D pentru prolapsul discului vertebral: laserul cu diodă PL3D ™ pentru decompresia discului. PL3D ™ este un sistem laser revoluționar, special conceput pentru tratamentul minim invaziv al prolapsului discului vertebral. Procedura laser este eficientă, rapidă și sigură, reducând presiunea intradiscală prin contracție cauzată de energia laserului.

Read more...

Laser cu CO2 Silklase™ cu scanner fractional

laser silklase intermedicCapacitatea mare de tăiere și puterea de coagulare și vaporizare a Silklase ™ fac din acest laser CO2 o platformă multi-aplicație extrem de versatilă, capabilă de incizie, excizie, vaporizare și ablație a țesuturilor moi practic fără carbonizare.

Read more...

Laser cu diode “MULTIDIODE™ OFT 4G / OFT 3,5

laser endovenos diode 980 intermedicDacriocorostomia laser (DCR): o nouă abordare a tratamentului ocluziei lacrimale!
MULTIDIODE ™ OFT 4G este un laser cu diode de înaltă putere de 980nm, special conceput de către INTERmedic pentru o intervenție chirurgicală minimă invazivă, cunoscută și sub denumirea de dacryocystorhinostomy (DCR). Este primul laser din lume cu certificat CE și FDA specific pentru această aplicație clinică.

Read more...

Laser cu diode “Dermalase™”

laser diode dermalase intermedicLaserul de 1064nm pentru dermatologie și estetică:
Leziuni vasculare, leziuni dermatologice benigne, întinerire facială non-ablativă, liposucție laser asistată, acnee, granulom, onychomycosis ,Dermalase™ oferă tratament minim invaziv pentru o gamă largă de patologii cu rapiditate, eficacitate și rezultate pe termen lung.

Read more...

Laser chirurgical ORL (30W) cu CO2 SILKLASE

laser chirurgical orl silklaseLaser chirurgical pentru următoarele specialități și aplicații: ORL, chirurgie generala si plastica, ginecologie, dermatologie, pentru patologii cum ar fi:

Read more...

Laser “Multidiode™ Surgical Series 4G/980/1470

laser endovenos diode 980 intermedicSistemul Intermedic Multidiode™ Surgical Series 4G este un laser cu diode chirurgicale de înaltă performanță, cu cea mai largă gamă de aplicații de pe piață. Versatilitatea și adaptabilitatea acestuia fac din acesta un instrument multidisciplinar ideal pentru o mare varietate de discipline chirurgicale: de la chirurgie generală la ORL, proctologie, chirurgie toracică, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, chirurgie laparoscopică, chirurgie vasculară, dermatologie, neurochirurgie și urologie, printre altele.

Read more...

Laser cu dioda BLUESCAN pentru ORL

laser dioda bluescan orlLaserul cu diodă BLUESCAN este varianta portabila a laserelor din aceasta gama recunoscut pentru necroză tisulară, coagulare și putere angiolitică. Se poate folosii pentru patologii cum ar fi:

Read more...

Laser cu diode “Multidiode™ 630 PDT”

laser multidioide 630 pdt intermedicTerapia fotodinamică cu laser de 630nm
Liderul mondial în terapia fotodinamică pentru pneumologie (cancer pulmonar), gastroenterologie (esofag Barrett, cancer esofagian), urologie (cancer de prostată), prezintă  o tehnologie inovatoare pentru tratarea patologiilor dermatologice cum ar fi carcinomul bazocelular, cholangiocarcinom sau hidradenitis suppurativa.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Laseri Laser endovenos multidiode endolaser