Danson

Videoendoscop fara fir

Videoendoscop  fara firSistemul se compune din 3 componente:
1.Monitorul  LCD color  cu disgonala de 19” alimentat la retea, fixat pe un STATIV pe 4 roti, care de regula este stationar.
2.Sursa de lumină LED 3W , greutate 1,5  kg, cu accumulator incorporat si CCD 1/3”camera color  la care  se  poate adapta  endoscop rigid sau flexibil.

Read more...

Nasolaringoscop flexibil HEINEMAN

nasolaringoscop heinemanNasolaringoscop (HEINEMAN ) Ǿ3,4 mm, lungime 300mm,ocular cu dioptrii reglabile, unghi de arcuire 130°, unghi de deschidere a obiectivului 85°, vizibilitate 5-50mm,rezolutie 16.000 pixeli.

Read more...

Videoendoscop Medvision Halogen

MEDVISION  VideoendoscopSistemul se compune din: Monitor LCD color 19", Sursa de lumină cu HALOGEN reglabila 0-150 W, 0,3 lux, CCD camera color 1, 2 sau 4 cadre, adaptor pentru endoscoape. Cablu fibra optica 2m, Sinusoscop rigid Ø 4mm ,00 , 175 mm lungime,

Read more...

Terapia Stretta pentru refluxul gastroesofagian

terapia stretta reflux gastroesofagian1Cand pacientul prezinta boli ale refluxului gastroesofagian sau laringofaringeal (GERD or LPRD) care nu pot fi controlate prin medicamentatie, sau o medicamentatie pe termen lung nu este o optiune viabila, Stretta devine o alternativa ptr chirurgie si implant.

Read more...

Capilaroscoape

fd1CAPILAROSCOP PORTABIL DIGITAL FEDMED 100MRead more...

Sistemul Dx-pH Diagnosticuri pentru refluxul gastroesofagian

terapia stretta reflux gastroesofagianEste primul si singurul senzor medical capabil sa monitoreze in timp real si continuu pH – ul in faza de lichid si aerosol, prezentand  refluxul- referitor din punct de vedere etiologic la simptomele prezente (e.g. tuse cronica, raguseala, limpezimea gatului si globus).

Read more...

Videoendoscop Medvision LED

MEDVISION  VideoendoscopSistemul se compune din: Monitor LCD color 19", Sursa de lumină cu LED reglabila 0-70 W, 24V, CCD camera color 1, 2 sau 4 cadre, adaptor pentru endoscoape. Include: Otoscop rigid Ø 4mm ,00 , 50 mm lungime, Stativ mobil pentru VIDEO SISTEM.

Read more...

Consola pentru Histeroscopie AC-2 (fara histeroscop)

consola histeroscopie ac2 centrelConceputa ptr cabinete de consultatii si sali de operatie spre a fi folosita in explorari ginecologice. Dotata cu un monitor de 24”, fixat pe un brat ce permite o mobilitate a ecranului, o tastatura cu touchpad incadrata in consola, o videocamera  Hd, Ecam2 1/2inch, rezolutie 1980x1020 pixeli la 30FPS, fara adaptor (pentru conectarea la optica histeroscopului), un cablu optic F23 si un software dedicat  Endofast ptr achizitii de imagine foto/video, aparatul poate  stoca imagini de inalta calitate pe un hard SSD de 1Tb.Compatibilitate cu SO Windows 7,8 si 10.

Read more...

Sistem dezinfectare si sterilizare cu UV - EDS 500

sistem-dezinfectare-sterilizare-uv-eds-500Sistem pentru dezinfectarea cu lichide si sterilizarea cu UV pentru  endoscoape.
-Dimensiuni:340x186x220 mm
-putere consumata 10W
-intensitate luminoasa 0-150W

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Endoscoape Nasolaringoscop flexibil HEINEMAN