Danson

Electrocardiograf ECG 200+ - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200 fda2Identic cu ECG200S dar cu conectivitate extinsa USB, LAN, Wi-Fi) . Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read more...

Electrocardiograf “Vectraplex ECG 22L” (cu soft dedicat)

electrocardiograf vectraplex ecg 22lPENTRU  CA FIECARE SECUNDA CONTEAZA realizati monitorizarea cardiaca de electie cu noua generatie de sisteme de supraveghere VECTRAPLEX ECG SYSTEM, cu soft special de detectare prematura a infarctului miocardic acut (VECTRAPLEX AMI)

Read more...

Electrocardiograf ECG 100+ 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100 fdaIdentic cu ECG100S dar cu conectivitate extinsa (USB, LAN, Wi-Fi) .  Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read more...

Aparat EKG 12 canale Custocardio 400

aparat ekg 12 canale custocardio 400Prezinta aplicatia ECO custo cardio 400 ECG cu 20 piese de electrozi adaptabili parului de pe piele.

Read more...

PC-ECG cu bluetooth (Touchecg package HD+)

touchcd-hd-tabletaPachetul Touchecg este un dispozitiv PC-ECG cu12 derivatii  pentru inregistrare ECG cu interpretare diagnosticului. Touchecg este optimizat pentru orice calculator cu Windows: tableta cu ecran tactil, desktop si laptop. Achizitionarea  semnalului se obtine prin conexiune Bluetooth cu noul sistem HD + de achizitie, precum si programul de interpretare Glasgow inclus. Rapoartele sunt tipărite la imprimantă conectată la sistem.

Read more...

Aparat EKG 12 canale Custocardio 300

aparat ekg 12 canale custocardio 300Ofera masuratori EKG online direct de pe aparat cu ecran ptr optiuni.
Buton start/stop ptr inregistrare EKG cu ecran de 10 secunde.

Read more...

Electrocardiograf Cardio M 12 canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient. Soft de interpretare inclus (free download)

Read more...

Electrocardiograf EPG 6 View Plus

electrocardiograf epg 6 view plusSistem compact cu 12 derivații pentru înregistrarea semnalelor ECG pe 3/6/12 canale.

Read more...

Electrocardiograf ECG 100L - 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100lAchizitie simultana 12-derivatii (I, II, III, aVR-L-F, V1-6), hartie termosensibile de 100mm, cablu pacient cu 10 fire, CMRR> 100dB, impedanta intrare> 100MO, esantionare 32000 masuratori/sec/canal, rezolutie ecg 500 masuratori/sec; 5µV/LSB, domeniul dinamic +/- 330 mV, banda de frecventa 0,05 - 150 Hz, detectare pacemaker, protectie la defibrilare, filtre de joasa si inalta frecventa, standarde coresp ANSI/AAMI IEC 60601-2-25:2011.

Read more...

Program de testare a stresului EKG

software ekg stre testAfisarea detaliată a datelor ptr testul de stres EKG pe monitor
Programe de testare la eforturi configurabile individual pentru ergometre și benzi de alergare

Read more...

Electrocardiograf ECG 200S - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200sEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read more...

Aparat EKG 3 canale Sender Custo 3

aparat ekg 3 canale sender custo 3Transmisie masuratori EKG fără fir în timp real; 
Alimentare cu baterie polimerică de litiu 105 mAh (autonomie a bateriei:

Read more...

Electrocardiograf ECG 200L - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200l sitoEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read more...

Electrocardiograf EPG 12 View Plus

electrocardiograf epg 12 view plusSistem cu 12 derivații, ecran LCD tactil 12.1”, color.

Read more...

Soft de arhivare si management ECG (Cubeecg)

ecg-cardioline-ar600-viewbtCubeecg este un software de management  pentru a arhiva pe un PC  examenele ECG și de gestionare a informațiile pacientilor si de examinare aferente.

Read more...

Electrocardiograf EPG 12 View

electrocardiograf epg 12 viewPrincipalele caracteristici: stocarea datelor, software de gestionare a rapoartelor, interpretare și vizualizare diferită. Sistem cu 12 derivații, defibrillator încorporat. Ecran de 8.4” 800x600 pixeli, color.

Read more...

Electrocardiograf ECG 100S 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100sAparatul este conceput pentru a afisa, a  achizitiona, a printa, a stoca electrocardiograme de repaos pentru adulti si copii. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 100mm latime, rola sau pliata.

Read more...

Electrocardiograf EPG 6

electrocardiograf epg 6Sistem compact cu 12 derivații pentru înregistrarea semnalelor ECG pe 3/6 canale.

Read more...

PC ecg HD + cu soft dedicat.

touch ecg hd fda rev1Sistem de achizitie ecg si transfer in timp real (via blootooth) la PC. Corespunde standardelor internationale : AAMI, ANSI, AHA si ACC, si confera acuratete maxima in stabilirea diagnosticului de catre medic.

Read more...

Software EKG ptr testare stres

software ekg stre testDocumentare detaliată a testului de stres EKG de pe monitor

Programe de testare la eforturi configurabile individual pentru ergometre și benzi de alergare

Read more...

Universal ECG

vectraplex universal ecgCu un cablu ECG orice PC sau laptop devine un electrocardiograf de inalta performanta, datorita lui “Universal ECG”!

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed