Danson

Doppler vascular bidirectional portabil Bidop ES-100V3

BIDOP ES-100V3 - DOPPLER VASCULAR BIDIRECTIONAL PORTABILAparatul este destinat pentru determinari vasculare cu sonde de 4,5,8 sau 10 Mhz si fetale cu sonda de 2 MHz. Are ecran cu cristale lichide care afiseaza directia si forma undei precum si miscarea.Memoreaza 30 de forme de unda si se poate cupla la PC prin USB.

Read more...

Smartdop XT cu 6 porturi

doppler smartdop xt6Accesorii standard:
1 x Smart-XT-Link
1 x USB cable
1 x AC adaptor
1 x Power cable
6 x Tubing
2 x PPG probe with PPG probe holder
2 x PPG Clip

Read more...

Doppler vascular periferic si transcranial DVM 4500

doppler bidirectional dvm4500Aparatul este destinat pentru determinari vasculare periferice prin metode non-invazive, pentru studiul compresiei venoase. Masoara viteze de curgere in regim ”peak”, mediu și ”end-diastolic”, pentru evaluari pre si post-operatorii ale pacientilor.

Read more...

Doppler vascular Bidop 7 Nou

handheld doppler bidop 7Bidop7 Doppler bidirecțional cu ecran LCD color mare.
Sunete grozave nou avansate.

Read more...

Doppler vascular Smartdop 45

SMARTDOP 45 - DOPPLER VASCULAREste un Doppler bidirectional cu printer si conectare USB la PC , ecran mare LCD , auto-control si memorare 30 masuratori. Monitorizeaza circulatia periferica, bataile inimii, presiunea sistolica velocitatea, compresia venelor.

Read more...

Smartdop XT 14

smartdop xt 14Este un aparat automat dedicat studierii sistemului vascula precum si a parametrilor ABI si TBI simultan in 6zone ale membrelor superioare si inferioare.

Read more...

Doppler vascular Minidop ES-100VX

MINIDOP ES-100VX - DOPPLER VASCULAREste un Doppler vascular si fetal portabil de mare precizie. Lucreaza cu sonde: 2, 4, 5, 8 si 10 MHz. Alimentare cu baterii.
Este o varianta economica ,fara ecran LCD , dar cu un difuzor pentruredarea sonora a semnalului detectat.

Read more...

Echo Sounder “ES-101 EX-2”, fetal 2 Mhz (sonda incorporata)

echo sounder ES 101 EX 2Doppler fetal, alimentat de la doua baterii “AA”, autonomie 5ore, difuzor diam. 45mm, greutate 150g inclusiv bateriile, casti incluse.

Read more...

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1Este un program de conectare la PC compatibil pentru gama de aparate Doppler. Ruleaza pe Windows XP, Vista7. Ofera forma undelor in timp real si stocare rapida in PC.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed