Danson

Audiometru-Impedantmetru digital MI26

audiometru mi26MI 26 ofera timpanometrie rapida si ipsilateral reflex test, plus audiometrie conductie aeriana cu 8 frecvente de test:250 Hz-8 Khz..
MI 26 C furnizeaza in plus masuratori de reflex contralateral. Rezultatele sunt afisate pe un ecran LCD si pot fi tiparite cu printerul termic inclus.

Read more...

Timpanometru portabil cu test IPSI si contralateral reflex, pentru diagnostic, model: easyTymp Pro

TIMPANOMETRU PORTABIL CU TEST REFLEX PENTRU SCREENINGFoarte manevrabil usor de folosit face timpanometrie si test de reflex ipsilateral si contralateral, masoara reflexul Decay in mod automat, precum si test ETF pentru timpan intact sau perforat. Frecventa de lucru 226Hz, optional 1kHz ( 775euro), iar la reflexul ipsilateral si contralateral frecventele sunt 500Hz, 1kHz, 2kHz, 4kHz..Regimuri de lucru: timpanometrie la 226Hz, timpanometrie si auto reflex (ipsi si contra), sau timpanometrie cu reflex(ipsi si contra) la 90dB. Memorie interna 1000 proceduri.

Read more...

Audiometru MA-42


AUDIOMETRU--MA-42Audiometru de diagnostic, pe doua canale, cu conductie aeriana, osoasa, teste " in camp deschis"(optional) si audiometrie vocala. ton simplu, ton pulsat, ton modulat, sunet mascare.

Read more...

Aparat testare emisie otoacustica Eroscan Diagnostic

eroscan screenerEcran LED color,protocoale fixe soft dedicat creaza baza de date, tipsuri ptr ureche (110buc).

Read more...

Impedantmetru MI 24 si MI24C touchscreen

timpanometru mi24 touchscreenEfectueaza timpanograma in timp f. scurt (3-5 sec), pot fi investigati adulti si copii, ecran touchscreen color de 10,4inch, frecventa de lucru 226Hz, optional soft ptr 1000Hz, test reflex acustic ipsi cu 4 frecvente ( 0,5 ; 1; 2 si 4kHz) si optional  contralateral (MI24C), printer incorporat, greutate 3,2kg, dimensiuni 30x34,5x14,8cm. Conectivitate LAN, USB, imprimanta.

Read more...

Aparat testare emisie otoacustica Eroscan Screener

eroscan screenerEcran LED color,protocoale fixe soft dedicat creaza baza de date, tipsuri ptr ureche (110buc).

Read more...

Cabina FONO– IAC Mini 250

CABINA--FONO--IAC-Mini-250Cabina pentru audiometrie echipata cu sistem silentios de ventilatie, lumina si priza este folosita in scoli si spitale dar si in medicina muncii. MINI 250 ofera o atenuare a sunetului foarte buna si necesita un spatiu mic. Unitatea este complet asamblata si se poate misca pe rotile incorporate. Usa este sigilata magnetic si aerisirea este foarte silentioasa.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed