Danson

Laser CO2 pulsat “DS-40U” ULTRADREAM PULSE

Laser CO2 pulsat DS-40U ULTRADREAM PULSE CO2 LASERLaser cu CO2 complet controlat prin microprocesor; brat cu 7 articulatii. Sursa laser: CO2 emisie continua si pulsatorie, λ = 10,6 µm;Putere continua de iesire: reglabila intre 0.5 si 40 W in pasi de 1W.

Read more...

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read more...

Laser endovenos multidiode endolaser

LASER-ENDOVENOS-MULTIDODE-ENDOLASERENDOLASER-ul este destinat tratamentului varicelor, fara urmari negative cum ar fi: tromboze, leziuni cutanate, arsuri, s.a.m.d. Nu necesita recuperarea pacientului dupa tratament. Vizualizarea zonei de tratament se poate efectua cu un ECOGRAF sau prin vizualizare directa prin transiluminare. Tratament endovenos sau transcutanat (necesita circuit pentru racire)

Read more...

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

Laser Q-10 pentru indepartarea tatuajelor color

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read more...

Laser fractional MICROSYS

laser-fractional-smaxel.jpgPuncte cheie:
- Deteriorarea termala a pielii este redusa semnificativ prin folosirea ultra pulsurilor.
- Motorul Galvani de inalta calitate instalat ofera tratament rapid, precis si sigur. Metoda de tratamen sete deasemenea de preferat din pricina faptului ca se poate regla densitatea de unde si marimea cu usurinta.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed