Danson

Holter digital ECG pe 3-12 canale Walk400h

click holter ecgNoua generatie de sisteme holter ptr ecg care utilizeaza cabluri de pacient cu 5 sau 7 fire si care in varianta de baza poate fi programat pentru 24 sau 48 de ore , cu o esantionare de 500 respectiv 250 probe /sec.
Dispozitivul recunoaste automat cablul cu 5 sau 7 fire. Operatorul poate posta pe inregistrare un mesaj de 20 secunde care face mai facila identificarea ulterioara a examinarii. Este prevazut cu un ecran de 2,2 inch pe care se afiseaza 6 trasee de ecg pentru a testa initial corectitudinea inregistrarii de catre operator. Are un joystick pentru navigare prin meniu, un led pentru starea bateriei, un led pentru statusul aparatului si un buzzer pentru avertizari sonore (de eroare). Datele sunt transferate prin cablu USB la PC (laptop) analizate si interpretate prin intermediul softului CUBEHOLTER Cardioline.Se alimenteaza de la doua baterii tipAA, sau acumulatori de acelasi tip.

Unitate la purtator  pentru inregistrarea  si  memorarea  EKG prin 3 – 12 canale pe o perioada de pana la 7 zile. Echipat cu un ecran color si un singur buton de comanda. Poate fi conectat simultan la pacient si PC pentru monitorizare. Aparatul emite atentionari vocale inainte si intimpul achizitiei de date . Recunoaste pozitia pacientului ( fiind dotat cu accelerometru) mergand stand in picioare, asezat pe scaun sau lungit in pat.

...
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Holtere ECG Holter pe 3 canale, cu LCD (Econet Germania)