Danson

Covor rulant XR 450R

covor rulant xr450rBanda de alergat XR 450R este un dispozitiv medical destinat înaltei performante, fiabilitatii si sigurantei pentru pacient.
Este un covor rulant performant, ce asigura securitatea si comfortul pacientului, reducand drastic impactul asupra articulatiilor pacientului (glezna, genunchi, etc) ce efectueaza testul de efort.

Read more...

Bicicleta ergometrica XR-100

bicicleta endometrica xr100Cicloergometreul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG si ca un ergometru pentru uz independent pentru training. Caracteristicile principale sunt:

Read more...

Bicicleta ergometrica XR-100 si modul pentru tensiune

bicicleta endometrica xr100 modul tensiuneCicloergomettrul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG cat si ca un ergometru pentru uz independent pentru controlul batailor inimii.

Read more...

Bicicleta ergometrica XR50

bicicleta endometrica x50Ciclo-Ergometrul XR50 oferă utilizatorului flexibilitate maximă si un test de efort ergometric de înaltă performantă, putand fi folosit si  ca Ergometru independent ce controleaza ritmul cardiac.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed