Danson

Electrocardiograf ECG 200+ - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200 fda2Identic cu ECG200S dar cu conectivitate extinsa USB, LAN, Wi-Fi) . Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read more...

Soft de arhivare si management ECG (Cubeecg)

ecg-cardioline-ar600-viewbtCubeecg este un software de management  pentru a arhiva pe un PC  examenele ECG și de gestionare a informațiile pacientilor si de examinare aferente.

Read more...

Electrocardiograf ECG 100+ 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100 fdaIdentic cu ECG100S dar cu conectivitate extinsa (USB, LAN, Wi-Fi) .  Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read more...

Electrocardiograf ECG 100L - 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100lAchizitie simultana 12-derivatii (I, II, III, aVR-L-F, V1-6), hartie termosensibile de 100mm, cablu pacient cu 10 fire, CMRR> 100dB, impedanta intrare> 100MO, esantionare 32000 masuratori/sec/canal, rezolutie ecg 500 masuratori/sec; 5µV/LSB, domeniul dinamic +/- 330 mV, banda de frecventa 0,05 - 150 Hz, detectare pacemaker, protectie la defibrilare, filtre de joasa si inalta frecventa, standarde coresp ANSI/AAMI IEC 60601-2-25:2011.

Read more...

Electrocardiograf Cardio M 12 canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient. Soft de interpretare inclus (free download)

Read more...

Electrocardiograf ECG 100S 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100sAparatul este conceput pentru a afisa, a  achizitiona, a printa, a stoca electrocardiograme de repaos pentru adulti si copii. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 100mm latime, rola sau pliata.

Read more...

PC-ECG cu bluetooth (Touchecg package HD+)

touchcd-hd-tabletaPachetul Touchecg este un dispozitiv PC-ECG cu12 derivatii  pentru inregistrare ECG cu interpretare diagnosticului. Touchecg este optimizat pentru orice calculator cu Windows: tableta cu ecran tactil, desktop si laptop. Achizitionarea  semnalului se obtine prin conexiune Bluetooth cu noul sistem HD + de achizitie, precum si programul de interpretare Glasgow inclus. Rapoartele sunt tipărite la imprimantă conectată la sistem.

Read more...

PC ecg HD + cu soft dedicat.

touch ecg hd fda rev1Sistem de achizitie ecg si transfer in timp real (via blootooth) la PC. Corespunde standardelor internationale : AAMI, ANSI, AHA si ACC, si confera acuratete maxima in stabilirea diagnosticului de catre medic.

Read more...

Electrocardiograf ECG 200L - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200l sitoEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read more...

Electrocardiograf “Vectraplex ECG 22L” (cu soft dedicat)

electrocardiograf vectraplex ecg 22lPENTRU  CA FIECARE SECUNDA CONTEAZA realizati monitorizarea cardiaca de electie cu noua generatie de sisteme de supraveghere VECTRAPLEX ECG SYSTEM, cu soft special de detectare prematura a infarctului miocardic acut (VECTRAPLEX AMI)

Read more...

Electrocardiograf ECG 200S - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200sEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read more...

Universal ECG

vectraplex universal ecgCu un cablu ECG orice PC sau laptop devine un electrocardiograf de inalta performanta, datorita lui “Universal ECG”!

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Electrocardiografe Tehnologii Ecografice Sistem PACS iQ WebX – pentru nivel enterprise