Danson

Electrobisturiu ALSATOM SU 140/BD- MPC (cod B 740)


ELECTROBISTURIU ALSATOM SU 140-BD- MPC cod B 740Electrobisturiu numai pentru bipolar de 100W, (475KHz), cu afisaje si butoane separate pentru reglarea puterii de taiere si coagulare cu comanda pe pedala dubla (taiere si coag.), pentru taiere cu coagulare, sau taiere cu hemostaza si coagulare. Folosit in chirurgia generala, ginecologie sau ORL.

Seria ALSATOM SU MPC este o gama de electrobisturie echipate cu microprocesor ce permite controlul tuturor parametrilor functionali si autodiagnoza, supravegherea si reglarea automata a puterii la iesire, monitorizarea electrodului neutru, a scurgerilor de inalta frecventa, avand rolul de blocare a functionarii aparatului in caz de defect si semnalizarea utilizatorului, asigurand in acest fel o maxima eficientizare a actului operator si un inalt grad de protectie pentru pacient.

-cablu 3m(CPB/E +PMC/R ) si electrod bipolar (pensa cu varf drept ,in unghi, sau pensa baioneta) de 12cm, 16cm, 18cm, 20cm, 25cm.

pdf-icon Brosura electrobisturiu ALSATOM SU-MPC


...

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Electrobisturie Electrobisturiu de putere mare - EXCELL NHP ENDOMED (cod B960E