Danson

Doppler vascular bidirectional portabil Bidop ES-100V3

BIDOP ES-100V3 - DOPPLER VASCULAR BIDIRECTIONAL PORTABILAparatul este destinat pentru determinari vasculare cu sonde de 4,5,8 sau 10 Mhz si fetale cu sonda de 2 MHz. Are ecran cu cristale lichide care afiseaza directia si forma undei precum si miscarea.Memoreaza 30 de forme de unda si se poate cupla la PC prin USB.

Read more...

Doppler vascular Minidop ES-100VX

MINIDOP ES-100VX - DOPPLER VASCULAREste un Doppler vascular si fetal portabil de mare precizie. Lucreaza cu sonde: 2, 4, 5, 8 si 10 MHz. Alimentare cu baterii.
Este o varianta economica ,fara ecran LCD , dar cu un difuzor pentruredarea sonora a semnalului detectat.

Read more...

Doppler vascular periferic si transcranial DVM 4500

doppler bidirectional dvm4500Aparatul este destinat pentru determinari vasculare periferice prin metode non-invazive, pentru studiul compresiei venoase. Masoara viteze de curgere in regim ”peak”, mediu și ”end-diastolic”, pentru evaluari pre si post-operatorii ale pacientilor.

Read more...

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1Este un program de conectare la PC compatibil pentru gama de aparate Doppler. Ruleaza pe Windows XP, Vista7. Ofera forma undelor in timp real si stocare rapida in PC.

Read more...

Doppler vascular Smartdop 45

SMARTDOP 45 - DOPPLER VASCULAREste un Doppler bidirectional cu printer si conectare USB la PC , ecran mare LCD , auto-control si memorare 30 masuratori. Monitorizeaza circulatia periferica, bataile inimii, presiunea sistolica velocitatea, compresia venelor.

Read more...

Smartdop XT cu 6 porturi

doppler smartdop xt6Accesorii standard:
1 x Smart-XT-Link
1 x USB cable
1 x AC adaptor
1 x Power cable
6 x Tubing
2 x PPG probe with PPG probe holder
2 x PPG Clip

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe tipuri de produse Dopplere Vasculare Doppler vascular bidirectional portabil Bidop ES-100V3