Danson

Uniflow ASV (Adaptive Servo Ventilation) Apnee in somn

uniflow cpap apnee unicraftIn timp ce ASV urmareste apnee, hipopnee si evenimentele de sforait, urmareste de asemenea mai multi parametri precum volumul tinta, frecventa respiratie si respiratia spontana.

Read More

Uniflow BiLEVEL PV (AVAPS) Apnee in somn

uniflow cpap apnee unicraftDispozitivul functioneaza pe principiul volumului tinta controlat. Volumul tidal ce trebuie sa fie aplicat este determinat si dispozitivul regleaza presiunea inspiratie pentru a atinge volumul tidal tinta in faza respiratiei.

Read More

Uniflow BiLEVEL ST Apnee in somn

uniflow cpap apnee unicraftFunctioneaza in intervalul de presiune 4-35 m bari cu tinta de presiune si control al timpului. Daca pacientul respira urmareste respiratia spontana si aplica valorile de presiune inscrise.

Read More

Uniflow NBiLEVEL Apnee in somn

uniflow autocpap apnee unicraftPrin programul special de titrare Medicraft, evenimentele din timpul somnului pot fi monitorizate in timp real cu grafice detaliate.

Read More

Uniflow BiLEVEL Apnee in somn

uniflow autocpap apnee unicraftSetarea pantei determina timpul de tranzitie in inspiratie si expiratie. Multumita setarii de inspiratie in 8 pasi si expiratie in 4 pasi, timpul adecvat pentru utilizatori poate fi setat.

Read More

Uniflow AUTOCPAP Apnee in somn

uniflow autocpap apnee unicraftPrin programul special de titrare Medicraft, evenimentele din timpul somnului pot fi monitorizate in timp real cu grafice detaliate. Astfel cele mai adecvate niveluri de presiune si modelul dispozitivului pot fi determinate.

Read More

Uniflow CPAP Apnee in somn

uniflow cpap apnee unicraftFunctia flex in 3 pasi descreste presiunea terapiei in intervale de 1-3 mbari si produce cea mai adecvata terapie pentru respiratia naturala a pacientilor. Functia flex este una dintre cele mai importante facilitati pentru comfortul pacientului si adaptarea terapiei.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed