Danson

Casti pentru analiza transcraniana LMY-3TM

casti pentru analiza transcranianalmy 3tmTransformarea monitorizării Doppler transcranian într-o procedură ușoară


Read More

Digi-Lite IP

digi lite ipImagistica cu flux de culoare de înaltă rezoluție.

Read More

Doppler transcranial Digi-Lite

doppler transcranial digi liteEste un sistem de inalta performanta, fiabil și neinvaziv de evaluare a vitezei fluxului sanguin la nivelul creierului.

Read More

Doppler vascular bidirectional portabil Bidop ES-100V3

BIDOP ES-100V3 - DOPPLER VASCULAR BIDIRECTIONAL PORTABILAparatul este destinat pentru determinari vasculare cu sonde de 4,5,8 sau 10 Mhz si fetale cu sonda de 2 MHz. Are ecran cu cristale lichide care afiseaza directia si forma undei precum si miscarea.Memoreaza 30 de forme de unda si se poate cupla la PC prin USB.

Read More

Doppler vascular Bidop 7 Nou

handheld doppler bidop 7Bidop7 Doppler bidirecțional cu ecran LCD color mare.
Sunete grozave nou avansate.

Read More

Doppler vascular Minidop ES-100VX

MINIDOP ES-100VX - DOPPLER VASCULAREste un Doppler vascular si fetal portabil de mare precizie. Lucreaza cu sonde: 2, 4, 5, 8 si 10 MHz. Alimentare cu baterii.
Este o varianta economica ,fara ecran LCD , dar cu un difuzor pentruredarea sonora a semnalului detectat.

Read More

Doppler vascular periferic complet Smartdop XT6

smartdop xt6Este un aparat automat dedicat studierii sistemului vascular precum si a parametrilor ABI si TBI simultan in 6 zone ale membrelor superioare si inferioare. Operare simpla - se pot selecta pana la 6 zone de masurare a presiunii sangelui folosind metoda oscilometrica si fotopletismografica pentru calularea indicilor ABI, TBI precum si studierea circulatiei arteriale. Cu ajutorul sondei duble PPG se pot face studii de reflux venos.

Read More

Doppler vascular periferic si transcranial DVM 4500

doppler bidirectional dvm4500Aparatul este destinat pentru determinari vasculare periferice prin metode non-invazive, pentru studiul compresiei venoase. Masoara viteze de curgere in regim ”peak”, mediu și ”end-diastolic”, pentru evaluari pre si post-operatorii ale pacientilor.

Read More

Doppler vascular Smartdop 45

SMARTDOP 45 - DOPPLER VASCULAREste un Doppler bidirectional cu printer si conectare USB la PC , ecran mare LCD , auto-control si memorare 30 masuratori. Monitorizeaza circulatia periferica, bataile inimii, presiunea sistolica velocitatea, compresia venelor.

Read More

Echo Sounder “ES-101 EX-2”, fetal 2 Mhz (sonda incorporata)

echo sounder ES 101 EX 2Doppler fetal, alimentat de la doua baterii “AA”, autonomie 5ore, difuzor diam. 45mm, greutate 150g inclusiv bateriile, casti incluse.

Read More

Laser cu diode “Dermalase™”

laser diode dermalase intermedicLaserul de 1064nm pentru dermatologie și estetică:
Leziuni vasculare, leziuni dermatologice benigne, întinerire facială non-ablativă, liposucție laser asistată, acnee, granulom, onychomycosis ,Dermalase™ oferă tratament minim invaziv pentru o gamă largă de patologii cu rapiditate, eficacitate și rezultate pe termen lung.

Read More

Laser endovenos, multidiode Endo Laser 980 3,5G / 980 4G /1470 4G

laser endovenos diode 980 intermedicLaser endovenos cu diode 1470 4G: cu touch screen, color.
Putere 15W, cod : 41096.

Laserul Multidiode ENDO™ 1470 4G este cel puțin de 5 ori mai bine absorbit de apă și oxihemoglobină decât laserul de 980nm, permițând distrugerea selectivă a venelor, cu mai puțină energie și reducerea efectelor secundare.  Este ultima alternativă la tratamentul chirurgical invaziv pentru înlăturarea venelor varicoase (safena internă și externă și a venelor colaterale) de orice diametru, sub anestezie locală.

Read More

Sistemul pentru afereza AFERsmart

sistem pentru afereza afersmart Este o platformă multiterapeutica capabilă să efectueze o varietate de tratamente pentru numeroase boli.

Read More

Smartdop XT 14

smartdop xt 14Este un aparat automat dedicat studierii sistemului vascula precum si a parametrilor ABI si TBI simultan in 6zone ale membrelor superioare si inferioare.

Read More

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1

Soft Doppler Vascular V- LINK ver. 3.1Este un program de conectare la PC compatibil pentru gama de aparate Doppler. Ruleaza pe Windows XP, Vista7. Ofera forma undelor in timp real si stocare rapida in PC.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed