Danson

Laser cu diode “MULTIDIODE™ SST 200”

laser diode multidioide sst 200 intermedicSoluția perfecta pentru urologie: vaporizarea și enuclearea laser a prostatei (BPH). MULTIDIODE™ SST 200 este un laser de chirurgie de înaltă putere (200 W), dezvoltat special de INTERmedic pentru tratamentul sigur și eficient al hiperplaziei benigne de prostată (BPH).

Read More

Sistemul Urodinamic Flowline I4 W

sistem urodinamic flowlineSistemul de flux 14 poate functiona fie automat, fie manual. Operatorul poate programa instrumentul raspunde nevoilor dvs. si nu va avea "mai multe" actiuni deoarece dispozitivul stocheaza ultimul set de profil.

Read More

Ecograf Philips Epiq 7

ecograf-dopler-color-ws80a Ecograful  Epiq 7 este un ecograf premium multidisciplinar ce inlocuieste pe iE33, dar spre deosebire de predecesorul sau ofer aplicatii multidisciplinare nu doar cardiovasculare. Ecograful ofera sonde monocristal PureWave cu tehnologia xMatrix si este compact si usor pentru o ergonomie superioara si un flux de lucru sporit.

Caracteristici: Moduri: B, M, Color, PW,PD, CW, M-anatomic, Panoramic, Elastografie, AutoIMT SRI.

Read More

Ecograf 5D Live-Doppler Color RS80A

ecograf-dopler-color-rs80aRS80A a fost dezvoltat pentru toate tipurile de scanare ale utilizatorului. Acest aparat furnizeaza caracteristici si functii pentru confortul utilizatorului, imbunatatind in acelasi timp fluxul de lucru si eficacitatea examinarii.

RS80A este un ecograf care incorporeaza tehnologii avansate pentru o incredere sporita in diagnostic. Cu functiile sale remarcabile RS80A ofera performante exceptionale in orice tip de examinare:

Read More

Generator unda de soc Urogold 100 pentru disfunctii erectile

Generator-unda-de-soc-Urogold-100-2Este un generator de unda de soc dedicat tratamentelor pentru afectiunile uro-genitale (incontinenta urinara si disfunctie erectila).

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed