Danson

Autorefracto Keratometru Ezer ERK-5400

ezer erk 5400 autorefracto keratometruERK-5400 va oferi refractare automata si keratometrie, va masura diametrul corneei si pupilei, iluminarea retro pentru detectarea opacitelor lenticulare si, cu un adaptor, va masura curbele bazei lentilelor de contact.

Read More

Autorefractokeratometru L 66


L 66 - AutorefractokeratometruAfiseaza pe ecranul cu cristale lichide toate functiile: refractometrie, keratometrie.
Software special pentru analiza completa si rapida a rezultatelor functie de masuratorile efectuate si afisarea lor secventiala , inclusiv valorile relevante ce pot fi imprimate pe printerul incorporat.

Read More

Autorefractor Keratometru Ezer ERK-9000

ezer edr 9000 refractor digitalCu ajutorul interfetei noastre BlueTooth, va bucurati de flexibilitatea conectivitatii de la distanta cu intreaga linie Ezer Digital Practice. Sistemele digitale de refractie Ezer permit efectuarea unui examen complet al viziunii digitale, de la pretest la o reflexie subiectiva completa si cuprinzatoare.

Read More

Autorefractor Keratometru Gilbert GRK-6000

gilbert grk 6000 autorefracto keratometruGilbert GRK-6000 ofera o multitudine de informatii exactecu un test simplu si usor de efectuat. Puteti sta sau sta multumita unui LCD color care are un mecanism de inclinare.

Read More

Foropter Manual L34 E

FOROPTER manual L34 EAparat destinat pentru diagnosticarea pacientilor cu probleme miopie( 0-19 D), hipertropie(0-16,75D) , astigmatism( 0-6D)
Teste de vedere, forie si vedere limitata, teste de balance binocular.

Read More

Laser cu diode “MULTIDIODE™ OFT 4G / OFT 3,5

laser endovenos diode 980 intermedicDacriocorostomia laser (DCR): o nouă abordare a tratamentului ocluziei lacrimale!
MULTIDIODE ™ OFT 4G este un laser cu diode de înaltă putere de 980nm, special conceput de către INTERmedic pentru o intervenție chirurgicală minimă invazivă, cunoscută și sub denumirea de dacryocystorhinostomy (DCR). Este primul laser din lume cu certificat CE și FDA specific pentru această aplicație clinică.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-1200

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 1200Microscopul cu lampi cu fanta Ezer ESL-1200 este echipat cu o optica elaborata si are caracteristici convenabile pentru cele mai inalte cerinte ale examenului.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-2600

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 2600Microscopul cu lampi cu fanta Ezer ESL-2600 ofera performante optice pe scara larga, caracteristici excelente si design de calitate.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-5200

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 5200Ezer ESL-5200 Microscopul cu lampi cu fanta prezinta un sistem optic stereoscopic prin adaugarea la focalizarea imaginilor a unui punct focal.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-700

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 700Microscopul cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-700 este portabil si ofera un diagnostic precis.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-7800

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 7800Microscopul cu lampi cu fanta Ezer ESL-7800 ofera o diagnoza mai precisa cu optica specializata si niveluri de marire crescute.

Read More

Microscop cu lampi cu fanta de mana Ezer ESL-9000

microscop cu lampi cu fanta ezer esl 9000cEzer ESL-9000C Microscop cu lampi cu fanta Single Lens Reflex este un mediu profesional de colectare a imaginilor pentru fotografierea oftalmica cu captarea sensibila a luminii si a culorii si functiile complete de ajustare.

Read More

Proiector digital Ezer ECP-5400

proiector digital ecp 5400Proiectorul digital Ezer ECP-5400 ofera imagini clare, cu o proiectie precisa si 31 de diagrame de testare.

Read More

Refractor automat LDR-2600

refractor automat ldr 2600LDR-2600 este un refractor automat compact care va va permite sa examinati pacientii din confortul scaunului.

Read More

Refractor digital Ezer EDR-9000

ezer edr 9000 refractor digitalRefractorul digital Ezer EDR-9000 dispune de un ecran tactil de inalta rezolutie LCD care ofera functionalitate optometrista, comoditate si masuratori rapide.

Read More

Sistem Ezer EDC-2600

ezer edc 2600 acuitate vizualaEzer EDC-2600 este un sistem modern de acuitate vizuala, cu ecran LCD de 21 inchi si caracteristici uimitoare.

Read More

Stativ scaun de examinare ERU-2600

stativ scaun examinare eru 2600Stativul ERU-2600 completeaza oricare dintre scaunele de examinare ale Ezer, punand la indemana instrumentele de diagnosticare selectate. Cu acest stand, nu veti lupta cu provocarile legate de spatiu si functionalitate.

Read More

TL-266 Hi Transparecy Lenses, PVC Trail, Italy Design

tl 266 hi transparency lensesTL-266 Hi Transparecy Lenses, PVC Trail, Italy Design  dispune de 266 de pahare din sticla de inalta transparenta, protejate in alegerea inelelor de aluminiu din metal sau anodizate.

Read More

Tonometrul de aplanatie

tonometru de aplanatieTonometrul de aplanatie utilizeaza cea mai precisa metoda clinica pentru masurarea IOP.

Puteti masura cu exactitate presiunea intraoculara cu Luxvision TN-150. Acceptata pe scara larga ca cea mai obisnuita si mai simpla metoda de evaluare a IOP-urilor, tonometrele principiului de atestare Goldmann, precum TN-150, ofera masuratori rapide si eficiente.

Read More

Trial Lens Set 232 Plastic Ring Le. Case LuxVision TL232

trial lenses 232 hi plastinc ringsTrial Lens Set 232 Plastic Ring Le. Case LuxVision TL232  dispune de 232 bucati de lentile de sticla securizate in alegerea inelelor din plastic sau aluminiu.

Read More

Trial Lens Set 266 Metal Ring Le. Case LuxVision TL266

tl 266 metal ringsTrial Lens Set 266 Metal Ring Le. Case LuxVision TL266  dispune de 266 de piese din sticla manuala din sticla securizata in alegerea inelelor de aluminiu din metal sau anodizate.

Read More

Unit ERU-5000 - Teste de viziune

teste viziune eru 5000Unit-ul ERU-5000 a fost conceput pentru a satisface toate testele de viziune si nevoile dvs. de examinare oculara. Manevrarea calitatii asigura durabilitatea si functionalitatea deosebita, usor de utilizat si de mentinut.

Read More

Visiolite – tester al vederii

VISIOLITE-TESTER-al-vederiiVISIOLITE este un aparat de testare a vederii, cu microprocesor. Lentilele se schimba automat pentru modul aproape, departe sau intermediar. Se livreaza in 4 variante , avand functiuni asemanatoare dar diferite ca performanta.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed