Danson

Cardio M - PC, US , WiFi

cardio m pcDispozitiv de achiziitie ECG pe laptop. Esantionare 2000Hz, 6/12 canale , Nehb/Frank. Interpretare cu soft Mortara-Rangoni. Protectie la defibrilare, conectica USB, WiFi, GDT, HL7, DICOM.Se livreaza cu soft ptr PC “ME-Diagnose-Center” ptr SO Win7, Win8, Win 10.. Alimentare cu baterie 2xAAsi prin USB 5Vcc, 100mA. Facilitati 2D / 3D EKG vectorial , masuratori manuale, analiza HRV, trigger ptr Ergometrie.

Read More

Defibrilator automat extern "ME PAD” (automat)

defibrilator automat extern me pad automat econetME PAD este un defibrilator automat extern care poate fi utilizat de personal paramedical.

Read More

Defibrilator automat extern "ME PAD” (Pro)

defibrilator automat extern me pad proME PAD pro este un defibrilator automat extern cu monitor ecg, care poate fi utilizat de personal paramedical. 

Read More

Defibrilator automat extern "ME PAD” (semiautomat)

defibrilator automat extern me pad semiautomatME PAD este un defibrilator automat extern care poate fi utilizat de personal paramedical.

Read More

ECG Holter pe 3canale, cu LCD “CT 08” (ECONET Germania)

ecg holter 3 canal lcdRata de esantionare 10.000 Hz
Program automat de analiza (soft dedicat)

Read More

ECO twin LED - Monitor fetal - mobil (cardiotocograf)

Monitor fetal ECOtwin LED Medical EconetEste un monitor fetal cu ecran LED de 7”.
Afiseaza numeric frecventa cardiaca a fatului, pe doua canale independente si frecventa contractiilor uterine pe al treilea canal.Traductori US ultrasensibili de 1 MHz.

Read More

ECOtwin LCD- Monitor fetal- mobil (cardiotocograf)

Monitor fetal ECOtwin LED mobil Medical EconetEste un monitor fetal cu ecran LCD de 7”
Afiseaza grafic frecventa cardiaca a fatului, pe doua canale independente si frecventa contractiilor uterine pe al treilea canal.Separat afiseaza si alfanumeric valorile instantanee ale graficelor.Traductori US ultrasensibili de 0,985 MHz.

Read More

Electrocardiograf “Cardio M Plus” - 12 canale

electrocardiograf cardio m plus 12 canale econetAparatul are un ecran LCD touch screen diagonala 7”, ce afiseaza meniul de setare, mesaje de eroare sau frecventa cardiaca si toate cele 12 trasee ecg, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern 120 pacienti, conectica LAN, program ptr PC “ECG Plus spiro” (free download), soft de interpretare inclus.

Read More

Electrocardiograf “Cardio M” - 12 canale

electrocardiograf cardio m 12 canale econetAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient.

Read More

Holter de tensiune “PhysioPort” (ECONET Germania)

holter tensiune physioPort econetMetoda de masurare oscilometrica. Programabil ptr 24 sau 48 ore, efectueaza cca 400masuratori, functioneaza cu doi acumulatori tip AA, autonomie 72 ore. Buton zi / noapte, 4 intrvale de masurar , 3 moduri de operare , conectare PC prin cablu USB. Dimensiuni 105x80x27mm, greutate 190g inclusiv baterii.Se livreaza cu manseta de adult, incarcator acumulatori, CD cu softul necesar.

Read More

Lampa de cap, cu LED. (BT410)

lampa de cap led bt410Intensitate luminoasa 15.000 lux, temperatura de culoare 6.000°K, durata de viata LED 50.000 ore, autonomie de lucru pe baterie 4 ore.

Read More

Monitor fetal (cardiotocograf) cu display Smart 3

monitor fetal cardiotocograf smart 3Monitor fetal cu ecran Touch Screen de 7”, ce memoreaza trendul datelor pentru 72 ore, se conecteaza in LAN, WiFi, cu USB sau card SD. Meniul este oferit si in limbile: Romana, Germana si Maghiara.

Read More

Monitor fetal (cardiotocograf) fara display Smart 1

monitor fetal cardiotocograf smart 1Afisare cu LED-uri a valoriloc pe 2 ecrane mici, Meniul este oferit si in limbile: Romana, Germana si Maghiara.

Read More

Palmcare Pro, Pulsoximetru portabil (Econet)

palmcare pro pulsiometru portabilEste un aparat portabil , pentru adulti, copii si nounascuti cu ecran LCD, color cu trend pentru 20 zile cu esantionare la 10 sec.

Read More

Pulsoximetru pe deget ME-10 (Econet)

Pulsoximetru pentru deget ME 10 Medical EconetEste un pulsoximetru de mici dimensiuni pentru deget, cu LCD, inalta acuratete a rezultatelor. Afiseaza SpO2, puls, histograma. Baterie AAA pentru 100h.

Read More

Seringa de 3 L pentru calibrare Spirometru, cod: 41.20‐3112

seringa 3l calibrare spirometruPermite calibrarea oricarui Spirometru cu un volum de aer de 3 l care este aspirat si apoi impins cu pistonul in traductorul aparatului. Nu necesita operatiuni de intretinere, doar verificare metrologica.

Read More

Spirometrul SPM 300

spirometru spm 300Poate reliza teste de tip SVC,FVC,FEV1.0, FEV 25-75%,FEV 200-1200ml, FEV50%/FIF50%,PIF, FET 100%,ERV, IRV, TV, MVV.

Read More

Visiolite – tester al vederii

VISIOLITE-TESTER-al-vederiiVISIOLITE este un aparat de testare a vederii, cu microprocesor. Lentilele se schimba automat pentru modul aproape, departe sau intermediar. Se livreaza in 4 variante , avand functiuni asemanatoare dar diferite ca performanta.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed