Danson

Monitor fetal mobil LCD-Dual Intrapartum BT-350

Este un monitor fetal cu ecran LCD de 7", memoreaza evenimentele din ultimile 450 de ore, rezistent la apa, Monitor fetal- mobil LCD- Dual intrapartum BT-350baterie interna, se poate conecta in LAN (RS232)sau optional prevazut cu Bluetooth. Dimensiuni 9.6 cm x 32.6 cm x 27.6 cm, greutate 5,5kg.

Read More

Colposcop optic C23

colposcop optic c23 centrelFace parte din clasa de mijloc a coloposcoapelor firmei Centrel. Fiind destul de compact, ocupa un spatiu mic ceea ce il face util in incaperi care prezinta o ergonomie a spatiului.

Read More

Colposcop optic C43

colposcop optic c43 centrelEste primul din serie care foloseste un brat mobil ptr o pozitionare rapida si practica a capului stereoscopic. Aparatul este compact avand atasat un corp telescopic, putand fi usor pozitionat langa o masa de ginecologie.

Read More

Colposcop Optic S12

colposcop optic s12 centrelEste un dispozitiv compact, portabil, usor, adaptat la orice buget fara a face compromis de la calitate. Noutatea este sistemul de iluminarecu LED care reprezinta un pas evolutiv urias in comparatie cu modelele pe lampi cu halogen.

Read More

Colposcop optic si digital seria AC 2311

COLPOSCOP OPTIC SI DIGITAL  Seria AC 2311Sistemul se deosebeste prin urmatoarele performante:
-Lentile apocromatice pentru cresterea rezolutiei,contrast si adancimea de vedere
-Reproducerea imaginii in 3 dimensiuni
-Marirea imaginii in 3 trepte x 3,75, x 7 , x 15
-Distanta focala 300 mm
-Diametrul imaginii:79 mm, 39 mm, 19 mm.
-Iluminare cu LED long life &low cost

Read More

Colposcop optic si digital Z4

colposcop optic digital z4 centrelO nouă generație de colposcoape optice, cu sistem videoHD. Sursa de lumina LED echivalentul a 170W halogen, reglabila și cu filtru verde, integrata in obiectiv (deci fara fibra optica), temperatura de culoare 4000°K, durata de viata LED > 45.000 ore.

Read More

Consola pentru Histeroscopie AC-2 (fara histeroscop)

consola histeroscopie ac2 centrelConceputa ptr cabinete de consultatii si sali de operatie spre a fi folosita in explorari ginecologice. Dotata cu un monitor de 24”, fixat pe un brat ce permite o mobilitate a ecranului, o tastatura cu touchpad incadrata in consola, o videocamera  Hd, Ecam2 1/2inch, rezolutie 1980x1020 pixeli la 30FPS, fara adaptor (pentru conectarea la optica histeroscopului), un cablu optic F23 si un software dedicat  Endofast ptr achizitii de imagine foto/video, aparatul poate  stoca imagini de inalta calitate pe un hard SSD de 1Tb.Compatibilitate cu SO Windows 7,8 si 10.

Read More

Ecograf 4D Live - Doppler Color H60

ecograf-h60Ecograful   H60  reprezintã o versiune noua , avand 4 conectori pentru sonde,cu softuri performante pentru analiza morfofetala si diagnostic,avand ecran plat de 19”, touch screen de 10,4” pentru comenzi rapide, 4 porturi pentru sonde si se evidentiaza prin urmatoarele: rezolutie crescuta in 3D; operare foarte rapida in 3D Rendering; orientare in 3D; imagini   performante in Doppler Color si PW; se recomanda sonde de 192 elementi performante pentru examinarea de trim.I si cord fetal.

Read More

Ecograf 4D Live - Doppler Color HS70A

ecograf-samsung-medison-hs70aSamsung Medison a lansat un nou ecograf HS70A, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Ecograf 5D Live - Doppler Color WS80A Elite

ecograf-dopler-color-ws80aEcograful WS80A creat de specialistii de la Compania SAMSUNG oferă posibilitatea practicarii unei ecografiei moderne folosind tehnici inovatoare , inclusiv tehnologiile 5D , MPI și ElastoScan ™ si reducere mare de preturi.

Cu acest ecograf se pot obtine imagini mai clare , detaliate , lipsite de zgomote si artefacte pe un monitor de înaltă rezoluție cu LED-uri si reduceri de preturi.

Read More

Ecograf Doppler color HS60

ecograf hs60Samsung Medison a lansat un nou ecograf HS60, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Ecograf Philips ClearVue 550

ecograf-dopler-color-ws80a Ecograful  ClearVue 550 este un ecograf multidisciplinar cu un pret economic ale carui calitati sunt calitatea buna a imaginii si eficienta fluxului de lucru. Succesorul HD7 si HD9 ecograful are cea mai buna imagistica cardio la acest pret.

Caracteristici: Moduri: B, M, PW, Color, PD, CW, TDI, THI, M-anatomic, Panoramic, XRES, HPRF, iSCAN, AutoSCAN, Active Native Data, Adaptive Doppler.

Read More

KP3000 - Colposcop optic mobil


KP3000 - Colposcop optic mobilAre stand mobil cu inaltime reglabila, magnificare in trei pasi.

Configuratie:
-Obiectiv standard – distanta de focalizare f: 250 mm;
-Tub binocular inclinat la 45°, f: 125mm;
-piese de ochi ajustabile WF 20 x V;

-iluminare cu lumina rece 12 V/100 W;
-filtru verde
-maner pentru lucru.

Read More

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read More

Masa ginecologica - sala de nasteri si examinare cu 3 motoare cod 2087-3

MASA GINECOLOGICA- SALA DE NASTERI SI EXAMINARE CU 3 MOTOARE Cod 2087-3Masa electrica chirurgie ginecologica, ajustabila pe inaltime 300mm (de la 640mm la 940mm), lungime totala 2010mm (cu extensia de picioare detasabila), spatar rabatabil intre 0 si 70 grade, trendelenburg intre -5 si +25 grade, suportii de picioare rabatabili in plan orizontal 90grade si in plan vertical 180grade.

Read More

Masa ginecologie - sala de nasteri si examinare cod 2087- 4

MASA GINECOLOGIE - SALA DE NASTERI  SI EXAMINARE Cod 2087-4Masa electrica chirurgie ginecologica, inaltime reglabila intre 640mm si 940mm, latimea utila a mesei 640mm, lungimea utila a mesei 2010mm, trendelenburg intre -5º si + 25º, spatar rabatabil intre 0 si 70 grade.

Read More

SOM 42 - Colposcop optic fix montat pe scaunul ginecologic

SOM 42 Colposcop optic fix montat pe scaunul ginecologicColposcop optic fixat pe masa de examinare, cu performante superioare:

Configuratie
-iluminare cu lumina rece 15 V/150 W;
-filtru verde;
-lampa halogen de rezerva gata de lucru;
-distanta de focalizare f=300 mm.

-Tuburile binoculare drepte , inclinate sau cu unghi variabil
-Oculare reglabile WF20xV.
-Magnificare in 3 trepte.

Read More

SOM 52 - Colposcop optic mobil


SOM 52 - Colposcop optic mobilColposcop optic mobil cu performante superioare :

Configuratie:
-iluminare cu lumina rece 15 V/150 W;
-filtru verde;
-lampa halogen de rezerva gata de lucru;
-distanta de focalizare f=300 mm.


-Tuburile binoculare drepte , inclinate sau cu unghi variabil
-Oculare reglabile WF20xV.
-Magnificare in 3trepte.

Read More

Statie de Histeroscopie iCare+

statie-histeroscopie-icare.jpgCamera foloseste senzorul CMOS HD cu mai mult de doua milioane de pixeli si are integrata sursa de lumina LED pentru a garanta o imagine ideala in orice imprejurare si omogenitate chiar si pe marginea imaginii.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed