Danson

Sistem universal de endoscopie EV-3 USB

sistem integrat endoscopie ev3 centrelSistemul de videoendoscopie EV-3, USB este compus din camera video FullHD CMOS1,3” format 16/9, rezolutie 1980x720pixeli, prevazuta cu cablu si iesire USB-3, sursa de lumina reglabila LED, 5500°K, 25.000ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica), adaptor pentru endoscoape fix sau cu zoom (dist. foc.18-35mm).

Read More

Sistem universal de endoscopie EP-10

endoscop ep10 sistem video centreljpgSistemul de videoendoscopie Endopack EP-10 este compus din camera videoHD 1,2” format 16/9, rezolutie 1280x720pixeli, prevazuta cu cablu si iesire HDMI, sursa de lumina nereglabila LED, 5600°K, 20.000 ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica), adaptor pentru endoscoape fix cu focusare (32mm) sau cu zoom si focusare  optional dist.  foc.18-35mm),  monitor color de 17” (5/4), la care poate fi cuplata o tastatura externa wireless cu mouse pad are inclus un SSD de 500GB. Prin intermediul softului NORA, se pot transfera date (imagini, rapoarte) catre un PC, sau un memory stick via USB, pentru baza de date.

Read More

Sistem universal de endoscopie EP-20

endoscop ep10 sistem video centreljpgSistemul de videoendoscopie Endopack EP-20 este compus din camera videoHD 1,2” format 16/9, rezolutie 1980x1020pixeli, prevazuta cu cablu si iesire HDMI, sursa de lumina nereglabila LED, 5600°K, 20.000 ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica),  adaptor pentru endoscoape fix cu focusare (32mm) sau cu zoom si focusare  (optional - dist.  foc.18-35mm),  monitor color de 17” (5/4), la care poate fi cuplata o tastatura externa wireless cu mouse pad are inclus un SSD de 500GB.

Read More

Sistemul Dx-pH Diagnosticuri pentru refluxul gastroesofagian

terapia stretta reflux gastroesofagianEste primul si singurul senzor medical capabil sa monitoreze in timp real si continuu pH – ul in faza de lichid si aerosol, prezentand  refluxul- referitor din punct de vedere etiologic la simptomele prezente (e.g. tuse cronica, raguseala, limpezimea gatului si globus).

Read More

Terapia Stretta pentru refluxul gastroesofagian

terapia stretta reflux gastroesofagian1Cand pacientul prezinta boli ale refluxului gastroesofagian sau laringofaringeal (GERD or LPRD) care nu pot fi controlate prin medicamentatie, sau o medicamentatie pe termen lung nu este o optiune viabila, Stretta devine o alternativa ptr chirurgie si implant.

Read More

Videoendoscop VME 2800

Videoendoscop VME 2800Inalta performanta a sistemului este asigurata de procesorul de Imagine - full digital -VME 2800, de sursa de lumina cu lampa cu XENON, cat si de calitatea superioara a endoscoapelor flexibile. Sistemul permite obtinerea unor imagini gastrice luminoase, clare si bine conturate, permitand de asemenea vizualizarea vaselor de sange, atunci cand este necesar. In oferta exista 3 tipuri de Videogastroscop care difera prin diametrul exterior.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed