Danson

Aparat terapie prin radiofrecventa Fisioline Radiant® Beauty (EDRADBEAUTY02)

aparat terapie prin radiofrecventa fisioline radiant beautyFisioline Radiant® Beauty este un generator de radiofrecvență care administrează energia prin trecerea unui curent electric cu efect monopolar, bipolar și tripolar, capacitiv sau rezistiv.

Read More

Biostimulare cu laser Lumix® Beauty (EDLUMIXBEAUTY03)

biostimulare cu laser lumix beautyLumix® Beauty este un aparat de biostimulare cu laser pentru scopuri de infrumusetare la o lungime de undă dublă de 810 nm și 650 nm care foloseste transmisia de energie prin fibra optica, pentru a transfera lumina laserului de la sursă la zona de tratament.

Read More

Dispozitiv pentru epilare permanenta Lumix® Epil Beauty (EDLUMIXEPIL01)

dispozitiv pentru epilare permanenta lumix epil beauty dualLumix® Epil Beauty este noua frontieră pentru epilarea permanentă și progresivă a firelor de păr nedorite folosind tehnologia laser.

Read More

Dispozitiv pentru epilare permanenta Lumix® Epil Beauty Dual (EDLUMIXEPDU01)

dispozitiv pentru epilare permanenta lumix epil beauty dualLumix® Epil Beauty Dual adoptă sistemul Dual Wave: combinația perfectă de putere (808nm) și eficiență (1064nm).

Read More

Dispozitiv pentru epilare permanenta Lumix® Epil Beauty Power Plus (EDLUMIXEPPP01)

dispozitiv pentru epilare permanenta lumix epil beauty power plusRezultatul este depilarea permanentă prin principiul fototermolizei selective.

Read More

Star Cryotshock 4.0 Masaj + 4 aplicatoare statice

star cryotshock 4 masajSTAR T-SHOCK cu Pad-uri STATICE ofera abilitatea de a efectua tratamente automate pentru celulita si zone de grasime.

Read More

Star T-Shock + Starlux Beauty

star t shock starlux beautyStarlux oferă cele mai noi soluții inovatoare de gestionare a durerii și a frumuseții cu LED-uri.

Read More

Terapia cu unde soc O.P.A.F.® BEAUTY Platinum (EDOPAFBEAUTYPS2)

terapia cu unde soc opaf beauty platinumPuterea ridicată a undelor de presiune generate permite obținerea unui efect mecanic amplificat cu o energie mai mare pentru a sparge celulele adipoase și benzile fibroase ale celulitei. O.P.A.F® BEAUTY este un răspuns eficient pentru tratarea celulitei, grăsimii, stazei venoase si oxigenarea tesuturilor.

Read More

​ Aparat pentru masaj limfatic Linfopress Alizè (EDLINFOALIZE01)

aparat pentru masaj limfatic linfopress alizeLinfopress Alizè este un dispozitiv masaj peristaltic de presiune cu opt sectiuni diferențiate și reglare a presiunii (0> 200 mmHg) în fiecare sector.

Read More

​ Aparat pentru masaj limfatic Linfopress Alizè Platinum (EDLINFOALIZE02)

 aparat pentru masaj limfatic linfopress alize platinumLinfopress Alizè Platinum este un dispozitiv masaj peristaltic depresiune cu 8 sectiuni diferențiate și reglare a presiunii (0> 200mmHg) în fiecare sector.

Read More

​ Aparat pentru masaj limfatic Linfopress Beauty (EDLINFOBEAUTY02)

aparat pentru masaj limfatic linfopress beauty​ Linfopress Beauty este un masaj peristaltic de presiune cu șase sectiuni diferențiate.

Read More

​ Terapie cu ultrasunete Fisiosonic Beauty Face Ep (EDFISIOBF03)

terapie cu ultrasunete fisiosonic beauty face epFisiosonic Beauty Face Ep, cu efectele sale de ultrasunete șielectroporare, este potrivit pentru tratarea imperfecțiunilor pielii, pentruadministrarea transdermică a ingredientelor active, pentru oxigenarea celulelor și pentru hidratarea eficientă a pielii.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed