Danson

Cabina completa fototerapie “N – LINE – pro”, 40 TUBURI, 311nm (UVB)

cabina-fototerapie-nlineproSistem de fototerapie pentru toata suprafata corpului, camera de iradiere de forma ovala, 40 de tuburi UV de joasa presiune,4 senzori de UV, control digital, limitator de doza de energie emisa. Prevazuta cu fereastra de vizualizare si cu sistem de racire continua pentru a oferi un grad ridicat de confort pacientului.

Read More

Capilaroscoape

fd1CAPILAROSCOP PORTABIL DIGITAL FEDMED 100MRead More

Fototerapie membre “N – LINE- t -UVA”

fototerapie-membre-nline-t-uvaSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, pentru membrele inferioare are 2 panouri radiante si pentru cele superiopare ,doua tuneluri de iradiere, generatoare UV de joasa presiune, control digital, dozimetru, meniu facil de operare.

Read More

Generator unda de soc Dermagold 100 (pentru regenerare tesut)

Generator-unda-de-soc-Derrmagold-100Sistemul Dermagold 100 este un sistem de terapie ce utilizeaza efectele undei de soc magneto-electro-hidraulice. Aparatul este produs de catre firma germana MTS , si are la baza o tehnologie de regenerare a tesutului dezvoltata de MTS Germania impreuna cu Tissue Regeneration Technology din SUA.

Read More

Laser CO2 pulsat “DS-40U” ULTRADREAM PULSE

Laser CO2 pulsat DS-40U ULTRADREAM PULSE CO2 LASERLaser cu CO2 complet controlat prin microprocesor; brat cu 7 articulatii. Sursa laser: CO2 emisie continua si pulsatorie, λ = 10,6 µm;Putere continua de iesire: reglabila intre 0.5 si 40 W in pasi de 1W.

Read More

Laser cu CO2 Silklase™ cu scanner fractional

laser silklase intermedicCapacitatea mare de tăiere și puterea de coagulare și vaporizare a Silklase ™ fac din acest laser CO2 o platformă multi-aplicație extrem de versatilă, capabilă de incizie, excizie, vaporizare și ablație a țesuturilor moi practic fără carbonizare.

Read More

Laser cu diode “Dermalase™”

laser diode dermalase intermedicLaserul de 1064nm pentru dermatologie și estetică:
Leziuni vasculare, leziuni dermatologice benigne, întinerire facială non-ablativă, liposucție laser asistată, acnee, granulom, onychomycosis ,Dermalase™ oferă tratament minim invaziv pentru o gamă largă de patologii cu rapiditate, eficacitate și rezultate pe termen lung.

Read More

Laser cu diode “Multidiode™ 630 PDT”

laser multidioide 630 pdt intermedicTerapia fotodinamică cu laser de 630nm
Liderul mondial în terapia fotodinamică pentru pneumologie (cancer pulmonar), gastroenterologie (esofag Barrett, cancer esofagian), urologie (cancer de prostată), prezintă  o tehnologie inovatoare pentru tratarea patologiilor dermatologice cum ar fi carcinomul bazocelular, cholangiocarcinom sau hidradenitis suppurativa.

Read More

Laser cu diode “PODYLAS™”

laser diode podylas intermedicLaser multidisciplinar de podiatrie pentru onychomycosis, veruci plantare și altele. Este o metodă nouă și eficientă pentru a trata fungicele unghiilor, keratoza plantară inoperabilă (IPK), fascitisul plantar neregulat, halat-valgus metatarsalgic și post-chirurgical. Este, de asemenea, indicat pentru teleangiectazii și chirurgie subiatrică mică.

Read More

Laser fractional MICROSYS

laser-fractional-smaxel.jpgPuncte cheie:
- Deteriorarea termala a pielii este redusa semnificativ prin folosirea ultra pulsurilor.
- Motorul Galvani de inalta calitate instalat ofera tratament rapid, precis si sigur. Metoda de tratamen sete deasemenea de preferat din pricina faptului ca se poate regla densitatea de unde si marimea cu usurinta.

Read More

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read More

Laser Q-10 pentru indepartarea tatuajelor color

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read More

Panou fototerapie “N – LINE- t Module” - UVA

panou-fototerapie-nline-moduleSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, pentru membrele inferioare pentru cele superiopare ,sau diferite parti din suprafata corpului, tuburile de joasa presiune, generatoare de UV, 311nm, au o putere de 9W fiecare si control cu timer digital, meniu facil de operare.

Read More

Panou fototerapie “OCTA DERM”, 8 TUBURI, (311nm (UVB)

panou-fototerapie-octadermeSistem de fototerapie pentru o parte din suprafata corpului, panou de iradiere usor de pozitionat, 8 de tuburi UV de joasa presiune, control digital, limitator de doza de energie emisa. Pretabil in spatii mici de lucru.Putera absorbita 1550VA, la 220V/50Hz, dimensiuni 69x69x195cm, greutate 35,5kg.

Read More

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed