Danson

Bicicleta ergometrica XR-100 si modul pentru tensiune

bicicleta endometrica xr100 modul tensiuneCicloergomettrul XR100 oferă utilizatorului maximum de flexibilitate atât ca un ergometru de înaltă performantă pentru exercitarea ECG cat si ca un ergometru pentru uz independent pentru controlul batailor inimii.

Read More

Click Holter ECG

click holter ecgNoua generatie de sisteme holter ptr ecg care utilizeaza cabluri de pacient cu 5 sau 7 fire si care in varianta de baza poate fi programat pentru 24 sau 48 de ore , cu o esantionare de 500 respectiv 250 probe /sec.

Read More

Click Holter ECG 7 zile

click holter ecgNoua generatie de sisteme holter ptr ecg care utilizeaza cabluri de pacient cu 5 sau 7 fire si care in varianta de baza poate fi programat pentru 24 sau 48 de ore , cu o esantionare de 500 respectiv 250 probe /sec.

Read More

Covor rulant XR 450R

covor rulant xr450rBanda de alergat XR 450R este un dispozitiv medical destinat înaltei performante, fiabilitatii si sigurantei pentru pacient.
Este un covor rulant performant, ce asigura securitatea si comfortul pacientului, reducand drastic impactul asupra articulatiilor pacientului (glezna, genunchi, etc) ce efectueaza testul de efort.

Read More

Defibrilator BIFAZIC cu monitor si SpO2


Defibrilator BIFAZIC cu monitor  si SpO2Design ergonomic.
Monitor LCD de 5,5 inch.
Trepte de energie: 2-270 Joule.
Timp max de incarcare pana la 270 Joule: 10 sec.
ECG 12 derivatii pe 1 -2 canale, inregistrare pe hartie termica de 50 mm x 30 mm.

Read More

Defibrilator portabil – direct, fara monitor.


DEFIBRILATOR  PORTABIL direct  fara monitorDefibrilator portabil ergonomic pentru spital, ambulatoriu, activitati sportive. Poseda 11 nivele, pana la 360J, avertizare acustica, vizuala si luminoasa. Este dotat cu inchidere de siguranta si protectie la umiditate si apa. 

Read More

ECG Holter pe 3 canale, cu LCD (Econet Germania)

holter ecg3 canale lcdRata de esantionare 10.000 Hz; Program automat de analiza (soft dedicat).

Read More

Ecograf 4D Live - Doppler Color HS70A

ecograf-samsung-medison-hs70aSamsung Medison a lansat un nou ecograf HS70A, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Ecograf doppler Color Accuvix HS50

ecograf accuvix hs50Ecograful    HS50   reprezintã o versiune noua  a ecografului  ACCUVIX H60, avand 3(4) conectori pentru sonde,cu  softuri performante pentru analiza morfofetala si diagnostic. 

Read More

Ecograf Doppler color HS60

ecograf hs60Samsung Medison a lansat un nou ecograf HS60, conceput pentru scopuri multiple in spitale si clinici private in domeni medicale variate. Claritatea buna a imaginii si fluxul de lucru intuitiv sunt foarte potrivite pentru furnizorii de servici medicale in radiologie, medicina interna, vasculara si altele, cu un numar mare de pacienti ce necesita zilnic flux continuu de diagnosticare.

Read More

Ecograf Philips Affiniti 70

ecograf-dopler-color-ws80a Un ecograf multidisciplinar, Affiniti 70 a fost dezvoltat din Epiq 7 si imparte cu acesta multe dintre caracteristici, precum sondele cu monocristal PureWave. Desi firma Philips este cunoscuta prin imagistica superioara in domeniul cardiologiei, acest ecograf exceleaza in mod ecal atat in aplicatii vasculare, de radiologie si de sanatatea femeii.

Caracteristici: Moduri: B, M, PW, Color, CW, TDI, Live xPlane, 4D, STIC, Panoramic, Imagistica de contrast, Elastografie, 3D Panoramic, THI (Tissue Harmonic Imaging), SonoCT, iSCAN, XRES, TAC (Tissure Aberation Correction), QLAB.

Read More

Electrocardiograf Cardio M 12 canale

electrocadiograf cardio mplus 12 canaleAparatul are un ecran mic LCD ce afiseaza meniul de setare , mesaje de eroare sau frecventa cardiaca, printer termic de inalta rezolutie 8 dots/mm, memoreaza intern ultimul pacient. Soft de interpretare inclus (free download)

Read More

Electrocardiograf ECG 100+ 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100 fdaIdentic cu ECG100S dar cu conectivitate extinsa (USB, LAN, Wi-Fi) .  Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read More

Electrocardiograf ECG 100L - 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100lAchizitie simultana 12-derivatii (I, II, III, aVR-L-F, V1-6), hartie termosensibile de 100mm, cablu pacient cu 10 fire, CMRR> 100dB, impedanta intrare> 100MO, esantionare 32000 masuratori/sec/canal, rezolutie ecg 500 masuratori/sec; 5µV/LSB, domeniul dinamic +/- 330 mV, banda de frecventa 0,05 - 150 Hz, detectare pacemaker, protectie la defibrilare, filtre de joasa si inalta frecventa, standarde coresp ANSI/AAMI IEC 60601-2-25:2011.

Read More

Electrocardiograf ECG 100S 6 canale

electrocardiograf cardioline ecg100sAparatul este conceput pentru a afisa, a  achizitiona, a printa, a stoca electrocardiograme de repaos pentru adulti si copii. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 100mm latime, rola sau pliata.

Read More

Electrocardiograf ECG 200+ - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200 fda2Identic cu ECG200S dar cu conectivitate extinsa USB, LAN, Wi-Fi) . Poate fi conectat in retelele instalate in clinici sau spitale.(DICOM, HL7 and XML).

Read More

Electrocardiograf ECG 200L - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200l sitoEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read More

Electrocardiograf ECG 200S - 12 canale

electrocardiograf cardioline ecg200sEste un aparat destinat preluarii, prelucrarii si imprimarii semnalelor ECG. Imprimarea se poate face conform unor programe prestabilite  automat  sau manual  pe 3,6,12 canale, pe hatie termo de 210mm latime (A4), rola sau pliata.

Read More

Electrocardiograf “Vectraplex ECG 22L” (cu soft dedicat)

electrocardiograf vectraplex ecg 22lPENTRU  CA FIECARE SECUNDA CONTEAZA realizati monitorizarea cardiaca de electie cu noua generatie de sisteme de supraveghere VECTRAPLEX ECG SYSTEM, cu soft special de detectare prematura a infarctului miocardic acut (VECTRAPLEX AMI)

Read More

Holter de tensiune PhysioPort

holter tensiune physio portSistem Holter pentru tensiune pe 24-48 ore.Memoreaza 400de masuratori.  Bazat pe metoda oscilometrica.

Read More

Holter de tensiune Walk 200h

click holter ecgSistem Holter pentru tensiune pe 24 ore.  Bazat pe metoda oscilometrica. Ergonomic, cu doua baterii AA1,5 Valcaline.

Read More

Holter de tensiune “Walk 200b”

holter de tensiune walk 200bSistem Holter pentru tensiune pe 24 ore. Ergonomic, cu baterii .Pentru descarcarea inregistrarii se conecteaza prin cablu la PC.

Read More

Holter digital de ECG “WALK400h” transfer “Bluetooth”

holter de tensiune walk 400hUnitate la purtator pentru inregistrarea si memorarea EKG prin 3 – 12 canale pe o perioada de pana la 7 zile. Echipat cu un ecran color si un singur buton de comanda. Poate fi conectat simultan la pacient si PC pentru monitorizare. Aparatul emite atentionari vocale inainte si intimpul achizitiei de date . Recunoaste pozitia pacientului in picioare, asezat pe scaun sau lungit in pat.

Read More

Holter digital ECG pe 3-12 canale Walk400h

click holter ecgNoua generatie de sisteme holter ptr ecg care utilizeaza cabluri de pacient cu 5 sau 7 fire si care in varianta de baza poate fi programat pentru 24 sau 48 de ore , cu o esantionare de 500 respectiv 250 probe /sec.

Read More

Holter ECG pe 3 canale

holter-ecg-cardioline-1-3-canaleCompus din :
CLICK HOLTER
Unitate la purtator  pentru inregistrarea  si  memorarea  EKG prin 3 canale pe o perioada de pana la 24-48 ore. Poate fi conectat simultan la pacient si PC pentru monitorizare..Detecteaza pacemaker-ul si-l inregistreaza pe canal dedicat. Pentru analiza semnalelor ECG, care sunt de inalta rezolutie, necesita  softul CUBE HOLTER,instalat in PC.

Read More

PC ecg HD + cu soft dedicat.

touch ecg hd fda rev1Sistem de achizitie ecg si transfer in timp real (via blootooth) la PC. Corespunde standardelor internationale : AAMI, ANSI, AHA si ACC, si confera acuratete maxima in stabilirea diagnosticului de catre medic.

Read More

PC-ECG cu bluetooth (Touchecg package HD+)

touchcd-hd-tabletaPachetul Touchecg este un dispozitiv PC-ECG cu12 derivatii  pentru inregistrare ECG cu interpretare diagnosticului. Touchecg este optimizat pentru orice calculator cu Windows: tableta cu ecran tactil, desktop si laptop. Achizitionarea  semnalului se obtine prin conexiune Bluetooth cu noul sistem HD + de achizitie, precum si programul de interpretare Glasgow inclus. Rapoartele sunt tipărite la imprimantă conectată la sistem.

Read More

Soft Cube Holter

soft cube holterSoft dedicat managementului bazei de date a pacientilor investigati, interpretarii si analizei rezultatelor precum si transferului de date intre dispozitivul de achizitie si PC sau laptop.

Read More

Soft de arhivare si management ECG (Cubeecg)

ecg-cardioline-ar600-viewbtCubeecg este un software de management  pentru a arhiva pe un PC  examenele ECG și de gestionare a informațiile pacientilor si de examinare aferente.

Read More

Telemonitorizare Holter ECG “NOVI+”.

holter ecg telemonitorizare novi scottcareEste prezent in 3 variante, adulti, copi si nou-nascuti. Este un dispozitiv compact, de tip plasture, oferind o monitorizare continuua, de la 24 de ore la 14 zile de inregistrare a datelor pe principiul all in one. Este solid, rezistent la apa (IP 68, se poate inota si face baie cu el) si la praf. Usor de utilizat, pacientul cu o simpla dubla atingere poate sa marcheze evenimentul care s-a produs.

Read More

Telemonitorizare Holter ECG, Kit monitor “ARRIO”

holter ecg telemonitorizare arrio scottcareEste un dispozitiv de monitorizare cardiaca de la distanta, de tip plasture (patch) cu un design minimalist care redefineste flexibilitatea si performanta unui holter. Arrio este folosit de catre pacientii care doresc o monitorare cardiaca discreta si comfortabila precum si de personalul medical care doreste un dispozitiv ce necesita o urilizare usoara, adaptabil oricarui pacient.

Read More

Universal ECG

vectraplex universal ecgCu un cablu ECG orice PC sau laptop devine un electrocardiograf de inalta performanta, datorita lui “Universal ECG”!

Read More

“ABP 320”. Holter de tensiune

holter tensiune abp320 scottcareEste un holter de tensiune care efectueaza in 24 de ore 300 de masuratori.Metoda de masurare oscilometrica. Protectie la suprapresiune. Program pentru noapte. Se livreaza cu soft dedicat “ABP Care”, care sa permita descarcarea pe PC si creerea unei baza de date. Are 9 protocoale din care doua pot fi modificate de utilizator.

Read More

“Chroma2” Holter ECG cu monitor (3canale)

holter chroma2 scottcareEste un holter ecg digital, usor (114g cu o baterie AAA), proiectat special sa fie flexibil, precis si simplu de utilizat. Ofera o monitorizare a EKG intre 24ore  si 30 de zile, inregistrarea cu acuratete datelor facandu-se printr-o corectie automata si permanenta a  liniei de baza (izoelectrica) a EKG -ului. Toate inregistrarile sunt digitale, eliminandu-se astfel hartia.

Read More

“Tele Sense E”, monitorizare cardiaca, in timp real, de la distanta

telemonitorizare telesense scottcareTeleSenseE este un dispozitiv 4-in-1 pentru telemetrie cardiaca mobila completa (MCT), monitorizarea evenimentelor cardio, tahicardie bradicardie, pauza,fibrilatie atriala, permitand functionarea ca holter pe termen scurt sau lung. Comunicarea este bidirectionala (dispozitivul putand fi accesat de catre medic, ca orice celular).

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed