Danson

Istoricul firmei Danson

SiglaDanson 20 aniFirma Danson este o firma cu traditie in domeniul aparaturii medicale. In 2013, Danson va implini 20 de ani de activitate neintrerupta.Longevitatea i se datoreaza competentei, seriozitatii si dedicarii fata de client dovedite de catre toti cei ce lucreaza la Danson. Mai jos gasiti punctate momentele cele mai semnificative din viata firmei

Octombrie1993 - Apare certificatul de inregistrare al firmei Danson la Registrul Comertului.

1994 - 1995 Firma Danson se afirma in activitatea de import, distributie si service de aparatura medicala si materiale consumabile livrate institutelor de cercetari medicale, universitati, institute de cercetare pentru plante si animale, agentii de mediu, etc.

Ianuarie 1996 - Incep primele livrari de ecografe portabile Sonoace SA 1500 de la firma Medison.

Martie 1997 - Se semneaza contractul de distribuitor exclusiv in Romania cu compania de ecografe Medison

Martie 1998 - Firma Danson prezinta la Rommedica ca noutate mondiala primul ecograf 3D Doppler Color Voluson 530d, produs de compania mixta Medison- Kretz.Danson lanseaza primul "catalog de firma" pentru aparatura medicala cu un tiraj de 5000 de exemplare. Prin aceasta, firma Danson isi dovedeste statutul de furnizor pentru 7 domenii medicale, avand peste 500 beneficiari in toata tara.

Mai 1999 - Firma Danson apare ca sponsor principal al primei Conferinte Nationale a Societatii de Ultrasonografie ce a avut loc la Cluj - Napoca, unde are ca invitat de onoare si speaker principal pe prof. Kratokvill de la Universitatea de Medicina din Viena cu prelegerea: "Aplicatiile ecografiei 3D cu ecograful Voluson V530D".

Martie 2000 - Se retipareste catalogul firmei Danson pentru aparatura medicala avand un volum marit de circa 100 de tipuri de aparate.Firma Danson lanseaza www.danson.ro ,  primul site romanesc de aparatura medicala.

Decembrie. 2000 - Firma Danson impreuna cu compania Medison - Kretz (Austria) organizeaza prin Centrul de Formare in Ultrasonografie din Cluj Napoca, primul simpozion din Romania avand ca tema ecografia 3D. Din nou este invitat speaker de onoare Prof. Kratokvil de la Universitatea de Medicina din Viena.

2001 - 2004 - Firma Danson isi creste activitatea si mareste nomenclatorul de produse la circa 150 modele aparatura medicala, importata de la 20 firme.

Martie 2004 - Danson prezinta la Rommedica primul laser cu diode cu aplicatii multiple si primul ecograf portabil Doppler Color.
- Tipareste un nou catalog, versiunea 2004 cu un tiraj de 5000 exemplare.
- Danson depaseste cifra de 500 ecografe vandute in Romania.

Septembrie 2004 - Danson lanseaza noua versiune de site www.danson.ro in care se introduce primul magazin virtual de firma pentru aparate medicale. Prin aceasta, firma Danson isi pastreaza pozitia de pionier pe piata din Romania prin modul direct de abordare a relatiei "furnizor - beneficiar", folosind metode moderne de informare, distributie si asistenta tehnica.

Ecograful-Accuvix-XQAprilie 2005 - Danson participa la Rommedica si lanseaza Ecograful ACCUVIX-XQ Multi-Slice, o revolutie in tehnica ecografiei, prin care se pot obtine imagini tomografice ale zonei explorate in 3D.

Iunie 2006 - Danson obtine certificarea ISO 9001 , privind calitatea serviciilor.

Noiembrie 2006 - Danson introduce schimbari si modernizari in www.Danson.ro,folosind softuri moderne de transmitere "newsletter" si baze de date pentru beneficiari.

Aprilie 2007 - Danson impreuna cu Compania Medison organizeaza cu sprijinul Societatii Arsus din Cluj-Napoca al 2-lea Curs de formare in Ecografia tridimensionala, avand o participare de 82 cursanti.

Mai 2007 - Danson prezinta la Rommedica 2007 Ecograful SA X8 , ce prefigureaza linia noua de ecografe cu ecran "flat",design modern si softuri evoluate in tehnica 3D.Totodata,am lansat noul catalog Danson-echipamente medicale cuprinzand circa 350 produse,  tiparit in 15.000 exemplare.

Noiembrie 2007 - Danson organizeaza impreuna cu Compania Medison primul Simposion-Seminar si al 3-lea curs de Ecografie 3D/4D pentru 35 de Medici ,utilizatori de Ecografe Danson-MEDISON.

Mai 2008 - Danson prezinta la Rommedica 2008 Ecograful ACCUVIX V10.
 Danson organizeaza la Bucuresti al 4-lea curs de Ecografie 3D/4D ,cu sprijinul UMF-Bucuresti.

Iunie 2008 - Danson participa la EUROSON 2008-TIMISOARA ca sponsor principal la care au fost expuse Ecografele ACCUVIX V10, SONOACE X8 si SONOACE X6.

Iulie 2008 - Danson organizeaza la IASI al 5-lea Curs de Ecografie 3D/4D cu sprijinul UMF IASI.

Aprilie 2009 - Danson prezinta la Rommedica 2009 Ecograful ACCUVIX V20 "PRESTIGE" 3D/4D cu softuri speciale pentru morfologie fetala.

Februarie 2010 - Danson lanseaza Ecograful SA U5-Doppler Color portabil cu sonde 3D/4D.

Martie 2010 - Danson lanseaza Ecograful EKO-7 dedicat pentru investigatii in cardiologie cu softuri dedicate:autoINTIMA,STREIN IMAGING si ECO STRESS.

August 2010 - Danson lanseaza un nou Ecograf Doppler Color portabil SA R3 ce inlocuieste modelul Pico Color.

Februarie 2011 - Danson introduce pe piata un nou model de ecograf multidisciplinar ACCUVIX XG, pentru ecografie generala, 3D/4D, cardio, vascular, elastografie, etc. realizat pe o noua platforma electronica.

Februarie 2012 -  Se constituie o noua divizie medicala sub numele Samsung-Medison prin achizitia firmei Medison de catre Samsung-Electronics.

Martie 2012- a fost livrat in Romania primul ecograf 3D/4D multidisciplinar sub numele ACCUVIX A30 , cu o noua platferma electronica pe care s-au implementat variante noi ale softurilor de elastografie, substanta de contrast, cu imbunatatirea imaginii datorita utilizarii unui display cu tehnologie LED.

Septembrie 2012 - Danson lanseaza noul site, cu o tehnologie superioara si cu o interfata imbunatatita, pentru a usura accesul utilizatorilor la informatia dorita. Articole pot fi cautate in site atat dupa tipul de produs cat si dupa domeniul medical de aplicatie.

Cariere

CARIERE

Ai deja o specializare  pentru APARATE MEDICALE si doresti un job mai bun, intr-un mediu select si cu perspective de avansare?

DANSON ofera locuri de munca pentru mai multe specialitati la sediul din Bucuresti sau in marile centre universitare.

Periodic vom afisa posturile noi create.

Vom raspunde numai la CV-urile care corespund cerintelor noastre minime, afisate pentru fiecare post.Transmiteti CV la e-mail: office@danson.ro.

POSTURI VACANTE

1. Product Manager pentru sediul din BUCURESTI pentru una din specialitatile:

        a) cardiologie

        b) ecografie

        c) chirurgie

        d) ginecologie

Cerinte:

- absolvent al unei facultati/colegiu  de electronica, automatica, fizica ( cu specializare in aparatura medicala) ;

- abilitati si experienta anterioara de 2-3 ani pentru marketing - vanzari ;

- cunostinte foarte bune de engleza, PC, carnet auto;

- rezistenta la stress, program prelungit, deplasari in tara;

- aptitudini comerciale;

2. Area Sales Manager pentru urmatoarele zone - cu sediul in:

Transilvania (Nord-Vest) - Cluj

Transilvania (Est) - Tg. Mures

Banat - Timisoara ,Arad

Moldova - Iasi, Bacau

Dobrogea - Constanta

Cerinte:

- absolvent al unei facultati de electronica, automatica, fizica, cu specializare in aparatura medicala;

- abilitati si experienta anterioara de 2-3 ani pentru marketing-vanzari intr-un domeniu electronic

- cunostinte foarte bune de engleza, PC, carnet auto;

- rezistenta la stres, program prelungit, deplasari in zona arondata;

- aptitudini comerciale;

- recomandari.

3. Marketing Manager pentru sediul din Bucuresti

Cerinte:

absolvent al unei facultati de marketing;

- experienta anterioara de 2-3 ani ;

- utilizarea perfecta a limbii engleze;

- cunoasterea programelor PC dedicate pentru marketing(COREL,POWER POINT etc.);

- disponibilitate pentru deplasari in tara;

- abilitati de conducator,coordonator.

4. INGINER SERVICE

Cerinte:

- absolvent Fac. ELECTRONICA;

- experienta anterioara de 3-4 ani in aparate electronice medicale sau industriale;

- cunoasterea limbii engleze;

- carnet auto;

- ordonat si constiincios.

Service

SERVICE

ServiceFirma Danson acorda service in garantie si post-garantie conform reglementarilor internationale si in concordanta cu instructiunile cuprinse in manualele de service si manualele de utilizare, elaborate de firmele care au produs aparatura medicala.

De asistenta tehnica  beneficiati doar in cazul aparatelor achizitionate de la firma Danson. Pentru acestea detinem documentatia tehnica si scolarizare din partea companiilor producatoare - pentru punerea in functiune si service.

De asemenea, putem sa furnizam piese de schimb in garantie si post-garantie, dar si materiale consumabile necesare unei bune functionari.

Pentru o intretinere si utilizare corecta a aparaturii, va recomandam sa respectati instructiunile primite  in momentul instalarii si punerii in functiune.

Va sugeram sa apelati la serviciile noastre prin contracte-cadru de revizii periodice, mai ales in perioada de postgarantie. Specialistii nostri  au competenta necesara pentru intretinerea si verificarea periodica a echipamentelor medicale in scopul prelungirii duratei de functionare a acestora. Ei au o pregatire solida in domeniu, formata chiar cu ajutorul producatorilor cu care noi colaboram.

Pentru orice problema legata de service, va rugam, {aicontactsafelink text=Contactati-ne!|pf=1}

Cum cumpar

Cum cumpar?

La aceasta intrebare a dvs. avem mai multe raspunsuri:


 Bifa

Plata in rate egale in 1 -2 ani, cu avans 20% direct la Danson.


Bifa

Puteti achizitiona cu avans de 50% pentru comanda, urmand ca la livrare sa platiti restul de 50%.


Bifa

Cunoastem cine are cea mai buna dobanda de leasing bancar si va putem sustine in obtinerea aprobarii.


Bifa
Plata integrala cu discounturi negociabile, livrare in circa 4 saptamani.Bifa

Va oferim suport pentru obtinerea Fondurilor Europene 2014 - 2020De asemenea, p
racticam sistemul buy-back dar numai pentru ecografe, un avantaj pentru dvs.  de a avea tot timpul  aparate noi si de a valorifica aparatul vechi. Fiind siguri ca mai exista si alte raspunsuri care sa satisfaca ambele parti, va rugam sa ne contactati in cazul in care doriti sa achizitionati un pachet de aparate.

Toate informatiile primite de la dumneavoastra vor avea caracter confidential si vor fi folosite strict in relatiile reciproce.

Pentru informaii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

 

 

Despre noi

Logo DansonReputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparatura medicala, fiabila si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ecograf 3D, in anul 1998, care a revolutionat imagistica medicala.


iso1Firma DANSON activeaza pe piata serviciilor medicale din Romania din anul 1993 si este specializata in import, distributie si service pentru aparatura medicala. Totodata, societatea comerciala asigura si materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.


Cum, performantele medicale nu sunt posibile fara o dotare corespunzatoare, S.C. DANSON S.R.L. ofera sisteme complete pentru cabinete, clinici medicale sau spitale cum sunt:ecografe,aparate anestezie, holter ecg, defibrilator, electrocardiograf, electrocauter,lampa scialitica, laser medical, audiometru, aspirator chirurgical, scaun ORL,unit orl, monitor functii vitale, masa operatie, masa ginecologie, endoscop orl, videocolposcop, scaun ginecologie.


iso2S.C. DANSON S.R.L are relatii comerciale de reprezentare exclusiva in Romania cu peste 20 de companii din Europa, SUA, Japonia si Coreea de Sud, aceste parteneriate fiind intr-o continua dezvoltare. Pozitia de lider pe piata a fost cucerita printr-o strategie de marketing moderna, care a inclus, treptat, actiuni de promovare a produselor oferite. Astfel, in anul 1999, firma DANSON a fost sponsor principal al primei Conferinte Nationale a Societatii de Ultrasonografie de la Cluj-Napoca si a avut ca invitat de onoare si un speaker principal pe prof. KRATOKVIL (Universitatea de Medicina din Viena). Prof. KRATOKVIL a vorbit despre „Aplicatiile ecografiei 3D cu ecograful VOLUSON V530D“.

 De-a lungul timpului, conceptul de marketing al firmei s-a axat, in special, pe penetrarea pietii prin furnizarea unei game variate de aparate, necesare unei dotari complete. In acest context, S.C. DANSON S.R.L. se situeaza pe o pozitie dominanta in piata, comercializand o paleta larga de aparate la preturi accesibile.Astfel, societatea comerciala isi datoreaza ascensiunea, in primul rand, calitatii produselor oferite, dar si nivelului inalt de calificare al personalului, in conformitate cu cerintele europene, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.

Atributele privind calitatea produselor si serviciilor oferite s-au concretizat, in luna iunie a anului 2006, in obtinerea certificarii ISO 9001.

Logo Samsung-MedisonVolumul vanzarilor firmei este dominat, in proportie de 90%, de echipamente din gama ecografelor  Doppler color, pana la ecografe 3D, 4D in timp real, create de reputata companie Samung-Medison.

S.C. DANSON S.R.L. are un portofoliu de aproximativ 300 de tipuri de aparate medicale pentru 20 dintre cele mai importante specialitati medicale. Calitatea aparatelor si serviciilor oferite se reflecta in cei peste 3.000 de beneficiari, care au devenit clienti fideli ai firmei.


Pentru a afla mai multe despre firma Danson  Click aici!

pdf-icon Descarca catalog Ecografe Samsung-Medison

Harta Danson

Coordonatele GPS sunt urmatoarele:
Latitudine:     44.44594459298292
Longitudine:  26.10604006673521
Va asteptam pe la noi!

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe domenii de aplicatie