Danson

Protectia datelor cu caracter personal

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing direct si in scop comercial

Noi, cei din cadrul societatii DANSON, credem ca transparenta este unul din ingredientele unei relatii pe termen lung.

Apreciem interesul dumneavoastra asupra produselor si serviciilor noastre. Obiectivul nostru principal este optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor si mentinerea increderii dumneavoastra.

Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati atunci cand ne dati acces la datele dumneavoastra cu caracter personal.

In continuare veti gasi informatii, care au ca scop sa va faca sa intelegi mai bine ce date personale colectam, cum le folosim, ce facem ca sa le pastram in siguranta si care este nivelul de control in relatie cu datele dumneavoastra cu caracter personal.

(1) Cine suntem si cum ne poti contacta


DANSON SRL, cu sediul in Bdul Dacia, nr 81, sector 2, Bucuresti, RO 4781338, punct de lucru: str Aurel Vlaicu, nr 39, sector 2, Bucuresti, telefon 021 212 49 09, email office@danson.ro , fax: 021 211 65 15

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe adresa de email : dpo.oprea@danson.ro

(2) Datele pe care le colectam si scopurile prelucrarii lor

  • * Noi colectam "email" pentru contactarea dumneavoastra, in vederea discutarii detaliilor referitoare la ofertele noastre si pentru informarea asupra contactului comercial incheiat
    *Noi colectam "telefon" pentru pentru contactarea dumneavoastra in vederea discutarii detaliilor referitoare la ofertele noastre si pentru informarea asupra contactului comercial incheiat
    *Noi colectam "nume si prenume" pentru inchierea unui acord comercial
    *Noi colectam "date de facturare" pentru pentru realizarea operatiunilor de facturare si evidenta fiscala


(3) Temeiul legal al prelucrarii

Prelucram datele in baza a doua temeiuri legale:

Pentru cei cu care avem semnat un contract comercial temeiul legal al prelucrarii datelor personale este contractul incheiat.

Pentru cei care s-au inregistrat pe site, temeiul legal in baza caruia prelucram aceste date este consimtamantul dumeavoastra pe care ni l-ati acordat la momentul completarii cu datele personale in formularul de inscriere de pe site.

Va reamintim ca aveti dreptul la retragerea consimtamantului oricand trimitandu-ne un email pe adresa dpo.oprea@danson.ro

(4) Dreptul de a retrage consimtamantul

Aveti dreptul oricand sa va retrageti consimtamantul. Puteti face aceast demers trimitand un email in acest sens la adresa de email: dpo.oprea@danson.ro.

(5) Perioada de stocare a datelor

Pentru cei cu care avem semnat un contract comercial perioada de stocare a datelor este de 10 ani.

Pentru prelucrarile de date online perioada de stocare sta in baza consimtamantului, si vom pastra datele pana la retragea consimtamantului.

Pentru retragerea consimtamantului, trimite ti un mesaj in acest sens pe adresa dpo.oprea@danson.ro .

(6) Destinatarii datelor - Cum si cu cine impartim aceste date

Datele dumneavoastra raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.

(7) Drepturile dumneavoastra in relatie cu datele pe care ni le-ai pus la dispozitie

Pentru ca ne-ati acordat consimtamantul, este datoria noastra sa va informam cu privire la drepturile pe care le aveti si pe care le puteti exercita oricand doriti trimitand un email in acest sens la adresa dpo.oprea@danson.ro . Va asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile dumneavoastra, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele dumneavoastra intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

(8) Dreptul de a depune o plangere

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor dumneavoastra, aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/, si de asemenea aveti dreptul la o cale de atac judiciara.

(9) Transferul catre o tara terta

Nu va transferam datele personale in tari din afara UE sau SEE, sau catre organizatii internationale

(10) Interesele legitime urmarite

Datele pe care ni le-ati dat nu sunt prelucrate in baza unui interes legitim al DANSON sau al unei terte parti.

(11) Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

Datele pe care ni le-ati dat nu sunt prelucrate in baza unei obligatii legale sau in interesul executarii unui contract, ci obligatie necesara pentru încheierea unui contract

(12) Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ati pus la dispozitie.

(13) Datele de contact ale Responsabilului cu Protectia Datelor (RPD)

Conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”) am numit un responsabil cu protectia datelor

Datele de contact sunt: Oprea Claudia Nicoleta, str Aurel Vlaicu, nr 39, ap 3, sector 2, Bucuresti email dpo.oprea@danson.ro .

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe adresa de emaildpo.oprea@danson.ro.

(14) Securitatea datelor

Siguranta datelor dumneavoastra este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele dumneavoastra sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca aveti orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati imediat pe adresa dpo.oprea@danson.ro

(15) Politicile in relatie cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce inseamna prelucrarea in siguranta a datelor personale ale copiilor. In acest sens, nu prelucram date personale pentru copii sub 16 ani pe baza de consimtamant.
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed